Sluurpy > Restauranter i København > Kaffehuset

Anmeldelser Kaffehuset - København

Adam Maho
Et fantastisk sted, forfærdlige voksne kunder som hverken kan se skraldspanden i toilettet, eller at bruge toiletbrættet hvilket resulteret til et udsigt som den næste person ikke havde behov for at se. på trods af at det er kundernes skyld at misbruge toiletter så skal faktisk selve personale kigge på deres toilet engang imellem. Ellers fantastiske personale. kaffe, kage, priser, miljøet.. fantastisk. en kæmpe stor anbefaling og vil altid komme tilbage. ♡♡♡♡
Naja D
De har den bedste kage i kbh og omegn. Hvis jeg bare skulle vurdere, deres kage og mad, havde jeg givet 5 stjerner +. Det trækker dog ned at, der altid er lang vente tid, lige meget om man er den eneste kunde eller om der er 5 foran en og at det tager lige lang tid at, købe kage to go (som står femme), som det gør, hvis man skal sidde der og spise. Betjeningen svinger, noget af personalet yder rigtigt god service og er i mødekommende + de fortæller at tingende tager lidt tid og kan svare på diverse spørgsmål, ang. deres mad og drikke. Andre vil bare 'have det overstået' og kan ikke svare på ting, i forhold til allergier. Men de sidste par år, er jeg blevet ved med at komme der, udelukkende pga deres KAGE (og deres brunch). Så anbefaler det 110%, hvis man er ude efter en god smagsoplevelse.
Cæcilie
Jeg blev lokket dertil efter en god anmeldelse af deres brunch, men jeg synes desværre slet ikke den levede op til den hype, den havde fået. Der manglede nogle ting fra menukortet som selvfølgelig kan ske, men jeg synes ikke der er super meget at vælge imellem, og havde set frem til denne ret. Personalet var blandet, hende der betjente os i kassen var flink, men en anden som vi spurgte hvor vi kunne sætte os, virkede sur og ikke spor imødekommende. Maden var middelmådig, deres nuggets er gode, mens deres rugbrød er tørt og kedeligt, og deres "smør" er i virkeligheden kærgården (jeg synes det gør en forskel). Derudover er deres "granola" bare kerner. På den positive side gik det virkelig hurtigt at få maden.
Lars Hvidtfeldt
Venlig betjening, ikke altid lige hurtige til at lave kaffen der generelt er god, men der er ofte travlt. Forbered dig på en hel del larm og ofte børn, men til gengæld må man sige at hvis har børn er det er venligt sted. Kager er gode, men ikke billige, enkelt gang har jeg prøvet deres pomme fritter, de var også gode. Og ikke billige. Et sted der emmer af karakter, jeg har hørt samtaler på 4 forskellige sprog omkring mig mens jeg drak min cortado, men man skal syntes det fedt med stemningen, for kaffe og mad kan fås lige så godt mange andre steder.
Mohammed-Jawad Ridha
Du kommer her for hyggens skyld, priserne er rimelige og kvaliteten er god. Stedet er meget stabilt, men du får ingen wow oplevelse eller en anderledes oplevelse i forhold til andre steder, hvorfor de ikke får fem stjerner.
S. Ha
Hyggelig og velbesøgt café. Ganske udmærket brunch. På gode dage er Red Velvet kagen velsmagende. Altid venlig betjening. Caféens udvikling over årene er dog, i min optik, gået den forkerte retning. Kagestykkerne er blevet mindre, priserne er steget, musikken er for høj (til tider er det svært at føre en samtale) og kvaliteten af drikkevarer og kager er meget svingende. En forklaring kan være det store menukort, der vidner om at caféen vil det hele. Jeg vil dog til enhver tid foretrække en café der mestrer det simple (fx en god kop kaffe/te og kage) fremfor en café der tilbyder en masse med svingende kvalitet. En anden forklaring kan være den hyppige udskiftning af personale, der gør, at kvaliteten svinger mærkbart fra dag til dag.
Jesper Andersen
Godt og hyggeligt sted, midt i hjertet af Nørrebro. Kun 4 stjerner fordi de var "i mellem kokke", og derfor ikke havde et menukort.
Djamilla B.
Hyggeligt sted, god kaffe. Maden er dog desværre ikke så god 😬 hverken brunch eller burger har været en success endnu. Deres kager derimod er virkelig gode og billige! 😍
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review