#}
Sluurpy > Restauranter i København > Konditori Antoinette

Konditori Antoinette - København - Fotoalbum

Ville købe en roulade hos Konditori Antoinette i Hvidovre. Bageriet ved, hvad de vil have for deres varer, det dobbelte af alle andre bagere i byen, men kvaliteten er dog også ganske god. Ekspedienten tog rouladen, en miniroulade til 30 kroner, og fik mast nogle fine fingremærker gennem filmen i den
Har kun fået lækre ting her. Blev sågar lukket ind efter lukketid engang hvilket redede min dag. Den slags service er guld værd. Men hold da kæ** en smør stang eller lign kostede mig 75kr. Det var den altså ikke værd på nogen tænkelig måde. Smagte som en til 30kr i et supermarked.
Bestemt en anderledes bager i retningen alternativ, men bestemt med lækker smag i højsædet. Altid venlige smil, og friske ekspedienter. Et pragtfuld udvalg, bestemt prisen værd (og den lidt længere køretur for smagens skyld)
Hyggeligt lille sted med siddepladser. Smilende betjening samt flot og velsmagende bag - og konditor værk. Helt klart en butik der løfter lokalområdet.
Kort og godt "Skræddersyede" kager og bagværk til et hvert atrangement og for hver en smag. Venlig og serviceminded betjening. Alt det får du dér.
Er ret vild med deres kager men har først prøvet brødet sidste gang og muums det er virkelig lækkert
Lækre kager, lækkert brød, men lidt dyrere end andre steder
Bedste brød og kager i Hvidovre og omegn. Dog kan det ikke forsvare de ublu priser.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures