Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant G

Anmeldelser Restaurant G - København

Joy Rappenborg
Fantastisk atmosfære og god stemning. Lækker menu og skøn vin. Betjeningen er venlig og opmærksom. Vi kommer helt sikkert igen. Fuld valuta for pengene 👍
Anna Hedegaard Mogensen
Rigtig flink og serviceminded tjener, dog en del problemer med at bestille bord og komme i kontakt med dem. Maden rigtig fin, måske lige til den mindre side i forhold til størrelse af retterne. Men smagte dejligt. Betjeningen var i top.
Michael Nordhild
Super lækker mad, kun lidt hyggeligere omgivelser manglede for at give topkarakter.
Zade Zero
Restaurant G servere god mad og så lidt til - retterne er ikke så store, men smagen er tilgengæld. De har menuer på 3 og 5 retter med tilhørende vin menu, hvis man er til det. Her i varmen var jeg mere til en kold øl, og det kunne også sagtens klares. Tjeneren som var den ene af de 2 ejere (den anden styrer køkkenet) var super kompetent og havde på trods af lidt travlhed tid til at svare på de spørgsmål vi havde. Dette sted får en stor anbefaling
Ulla Juhl
En fantastisk oplevelse. Fik en venlig og god betjæning, selv om vi "kun" havde købt en deal til en hamburger menu. Det var også den bedste hamburger med tilbehør, som vi har smagt længe. Kommer snart tilbage til lidt flere retter!
Vinde@image.dk Båt
Min kone var træt. Og jeg ville spise ude. Der var egentlig udsolgt, men vi sad på en lille sceneforhøjning i vinduet. Chefen Sergio kræsede om os. Retterne var gudeskønne. Servicen helt i top og ekstrem personlig. Selv kokken Pappe kom ud og snakkede og var bare så glad.. jeg er lykkelig for at vi bor 5 min derfra. Og ja - musikken var så god. Det bliver ikke sidste gang
Leif Chawes
Aldeles fortrinlig mad. Originalt og meget velsmagende. Sergio var meget informativ. MEN det var en UHYRE langsom forestilling. Havde booket bord til kl 19, kom kl 19, fik først bestilt vin efter 1/2 time og første ret efter yderligere 1/2 time. Havde fået 3 ud af de 5 retter kl 21 og ventede på ret 4 i over en time - hvor de sagde “lige på trapperne” flere gange. Vi gik uden de 2 sidste retter kl 22:10 - meget utilfredse med tidsforløbet..... Så vi havde betalt for 5 retter, men fik så kun de 3. Misfornøjede.
Jan Carlsen
Restaurant G kan varmt anbefales. Vi spurgte hvad G'et stod for, og fik at vide det stod for GINA som er den ene ejers (Sergio Loguercio) bedstemor. Men G´et kan også stå for Godkendt, Glade Gæster, Gastronomi, Guddommeligt osv. Vi var 2 (restaurant erfarne) vennepar som tog chancen og drog til Gl. Carlsbergvej, og det vil vi aldrig fortryde. Vi blev budt hjertelig velkommen og fik sågar lov til at vælge mellem de 3 ledige 4-mands borde. Vore bedre halvdele valgte selvfølgelig bordet ved vinduet som endnu ikke var blevet dækket op efter de forrige gæster. Men Vupti......hurtig ekspedering og bordet stod klart til os. Da vi satte os følte vi at pæren fra den store lampe som hang over bordet var lidt for skarp.....vupti, så blev pæren skiftet......det kalder jeg god stil. Mens vi ventede på vores 5-retters menu, kunne vi nyde det hjemmelavede brød som vi lifligt dyppede i den blide spanske oliven olie som var blevet skænket op på vores sidetallerken (den bedste olie jeg længe har smagt....ikke pebret, ikke syrlig....men ren og blid i smagen). Vi bestilte en flaske Sauvignon Blanc, Marlborough fra New Zealand til DKK 265 og den var alle pengene værd. Den lille appetizer fra køkkenet bestod af lidt chorizo pølse i små strimler, accompagneret med lidt rugbrødssmulder og en mild trøffelcreme (vi nyder sjældent trøffelolie, men denne gang var det en undtagelse - mums). Forretten bestod af en skive lynstegt tun med et stort kapersbær, lidt kaperscreme og en skum (?). Tunen var meget alene på tallerknen og kunne med fordel have været accompagneret med f.eks. en bønne, eller lignende.......men velsmagende var den. Ret nr. 2 var en kammusling som var sur/sød marineret og herefter pakket ind i en efter sigende arabisk dej og friturestegt. Lad mig sige det lige ud af posen.....det smagte fortræffeligt. Den sprøde 'skal' omkring den bløde musling og den lette sødme gjorde denne ret til en hel speciel oplevelse. (Min hustru spiser ikke kammuslinger og spurgte mig forlods om jeg ville have hendes.......jeg fik den aldrig !! ) Hovedretten bestod af kalvefilet med pommes Anna, ristede selleri og en super lækker madagascar sauce. Umiddelbart så retten lidt lille ud, men det viste sig at den var velproportioneret.......der var jo endnu 2 retter. Til hovedretten nød jeg et velskænket glas Cabernet Sauvignon fra Stone Cellars. Vinen havde saft og kraft samt fadlagring nok til at kunne hamle op med pebersaucen (DKK 75 pr. gl.). 4. ret var et pænt stykke langtidslagret spansk Manchego ost (fåreost), men til dem der ikke spiser fåreost - lige som min hustru ikke gør - så prøv lige at sætte tænderne i alligevel. Det gjorde hun og hun nød hver en bid. Osten blev iøvrigt serveret sammen med bl.a. fint hakkede abrikoser. Til osten nød jeg et glas Barbera D'asti, Luca Bosio (DKK 65) Afslutningen blev en hindbærsorbet med en fin lille chocolade mousse, og drysset med lidt frosset hindbær og efterfølgende sluttede vi af med kaffe (god kaffe). Under hele middagen blev vi forsynet med koldt vand, ekstra brød, isterninger og hvidvinen blev sat i iskøler. Det var en perfekt aften - fint - uden at være fisefornemt, samt stemningsfuldt og afslappet. Betjeningen var tip top.....vi fik svar på alle vore spørgsmål, og fik den nødvendige og præcise præsentation af de enkelte retter. Vi kommer snart igen.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review