#}
Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Vik

Cafe Vik - København - Fotoalbum

Sushi smagte så godt! Det var helt frisk og lækkert. Maden kom hurtigt selvom restauranten var fyldte med mennesker. Personalet var så søde og imødekommende og spurgte om vi mangler noget hele tiden på trods at de havde travlt.
Bestilte fra deres færdige menuer, men der var bestemt ikke det, der blev serveret. Smagen var okay uden at være prangende. Til prisen findes mange gode sushi alternativer
Udmærket mad, men personalet er ikke særlig opmærksomme, og maden tager lang tid om at komme. Og så er det relativt dyrt, herunder 50 kr for en kande postevand(!)
Dejlig mad, god service, og gode priser. Vil helt bestemt komme der flere gange
Ikke frisklavet sushi, selvom at man får at vide det er frisklavet. Kvaliteten kunne være meget bedre!!
Jeg havde set billeder af de der lækre pommes frites og spurgte efter en burger, men den fandtes desværre ikke i vegetar udgave. Til gengæld snuppede jeg en vegetarisk sandwich med avocado, mozzarella og hjemmelavet urtedressing og blev glædeligt overrasket da det viste sig at der var pommes frites
Godt og hyggeligt sted, maden er god og frisk men menukortet trænger til udskiftning.
ikke særlig god sushi til prisen og rejerne var direkte uspiselig. 89 kroner for 2 panco rejer som var seje.. skuffende.. det eneste gode var "wasabien"
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures