#}
Sluurpy > Restauranter i København > Joe & The Juice

Joe & The Juice - København - Fotoalbum

Priser i den gode side end, og musik en anelse for højt. Men kvaliteten er i top, betjeningen er professionel, og stedet er tro mod kædens generelle koncept. Det giver en god forudsigelighed som kunde: du ved hvad du får, og tingene er i orden. Stort set i hvert fald. :-)
Lidt for dyrt og alt for støjende. Men gode drikke og sandwiches.
Konceptet er juice kombineret med meget høj musik. Det kan man så være tilhænger af eller ej. Deres juice trækker helt sikkert op i min vurdering, for de er rigtigt friske, lækre og smagfude. Jeg har efterhånden prøvet en del af dem, Jeg har flere gange undret mig over hvor dårlig man er til at hold
Sikke noget. Man spøger hvorfor man ikke må gå oven på og så får man et svar fra en medarbejder der har fået det forkerte ben ud af sengen. Dårlig attitude er ikke noget som tiltrækker kunder😡 Og jeg skulle hilse og sige det spreder dårlig karma.
Fik Avocado sandwich. Lækkert, men brødet er ultra tyndt.
En ikke særlig god oplevelse. Musikken var alt for høj og det var på ingen måde afslappende at være der. Kagen var en kedelig købekage men kaffe shaken var til gengæld lækker. Derfor 2 stjerner
Juice ok. Kold sandwich. Hvordan det så ellers kan lade sig gøre, når de er toastede. Vanvittig høj musik. Ingen papirhåndklæder på toilet. Generelt ikke rent. Øv.
Dejlige smoothies, jeg foretrækker den med avocado, Baldwin citron. Emma en med jordbær og banan. Mest økonomisk at tage den store. Sandwich gode.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures