#}
Sluurpy > Restauranter i København > Leonore Christine

Leonore Christine - København - Fotoalbum

Jeg kan anbefale deres vegetar burger og kyllinge burger. Det smagte fint. Dog lidt svært at få kontakt til tjeneren. Drikkelse var lidt i overkanten så jeg kan kun anbefale et dejligt rent glas vand derfra. Men spændende gammelt sted med en sans for ældre dage.
Meget dårlig oplevelse. Bestilte 4 x luksusbrunch, som var lille og kedelig . Osten manglede helt og da vi spurgte efter den , kom en underkop med 4 skiver ost. Smørret havde udløbsdato i januar.
Servicen her er middel. Maden er ringe, og slet slet ikke pengene værd. Har spist de fleste steder i Nyhavn, og desværre er dette sted helt i bund hvad angår mad. Jeg kan ikke anbefale dette sted, der er så mange andre steder lige ved siden af som er bedre.
Lille menu, men til gengæld meget dyr og ingen kunne snakke dansk.
maden var fin, men så heller ikke mere end det. Drikkelsen var dyr, kr 50,- for 33 cl. Coca Cola... - Så er den vist også betalt.
En helt ordinær frokost tallerken - hverken mere eller mindre, vi blev dog mætte ☀️
Nok det det mest ringe mad jeg har fået i Nyhavn. Betjeningen kan man ikke klage over for den var nærmest ikke eksisterende. Der serveres bare ikke ketsjup til fritter med mindre det er ønsket. Øv en dårlig oplevelse.
Besøget og maden var under al kritik og på ingen måder pengene værd. Det tog evigheden om at få mad og drikke. Stjerneskuddet var det absolut værste, jeg nogensinde har smagt. Det stemte ikke med menukortet. Fiskene var stegt stenhårde.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures