#}
Sluurpy > Restauranter i København > H15

H15 - København - Fotoalbum

Elendig og uvidende betjening. Forbered dig på en kantineoplevelse i den retning. Maden var fin, men til prisen dyr. Vinkort kun med naturvine. Det er måske en smagssag, men nej tak herfra. Så husets rødvin blev stillet på bordet. Ok men ikke noget videre. Tynde drinks, ikke værd at bruge tid på. Fe
I bedste fald middelmådig mad (primært vegatarisk). Det er den restaurant, hvor jeg har fået den ringeste vin. Serveret i vandkarafler og roseglas gjorde heller noget godt ved oplevelsen. Kan ikke anbefale stedet.
Svært at give en bedømmelse desværre , da man ikke kunne komme i kontakt med personalet, og når man så snakke med dem er de meget provokerende.
Spændende, kreativt komponerede retter. Blandt andet med ingredienser der hører til sjældenhederne, men så absolut kan anbefales. Ikke mindst smagsmæssigt. Desværre blev maden serveret lunkent og af en noget for "frisk" og distancerende tjenerinde.
Middelmådig mad, som man finder bedre på mange omkringliggende spisesteder. Prisen er høj ift. kvaliteten og oveni dette er retterne er så små, at flere i selskabet ikke blev mætte. Hertil virkelig ringe service og ingen struktur på betjeningen. Kommer ikke igen.
Jeg var til julefrokost der med mit arbejde den 26. november, hvor vi fik serveret små retter, og små - det var de virkelig! Så små at størstedelen af os faktisk slet ikke blev mætte! Er det det deleretter er? Restaurantens måde at servere mindre mad end folk rent faktisk bør få for at blive mætte?
Super hyggelig stemning, atmosfæren, der er kælet for maden, virkelig lækkert, her får smagssansen en på oplevelsen.
Gode priser og hyggeligt miljø. Indretningen er ikke helt min stil
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures