#}
Sluurpy > Restauranter i København > Kaf

Kaf - København - Fotoalbum

Super hyggeligt lille sted med lækkert udvalg af søde sager. Deres brunch er også super lækker. Service niveauet kunne godt være højere, men udover det er det hele klart besøget værd og det er en hyggelig lokation, også til når man vil sidde ude. Prisen er i den dyre ende.
Hyggeligt sted og beliggenhed - dog var det super travlt da jeg var, og det gad en lidt kaotisk oplevelse da der ikke var nok plads til køen. Udover det elsker jeg deres værdier om at være organiske!
Vi var 2 afsted, hvor valget faldt på Kaf, da 1 er veganer. Selv som "ikke veganer" var det meget god mad og høflig betjening. Vælg Kaf for deres lækre bagværk og spis hellere det end deres morgenkomplet(som dog også er god). Ikke sidst gang vi spiser der. Ps. Det er meget populært, så kom i god tid
Alt er plantebaseret - og sindssygt lækkert! Kager der smager og slår dig både ud og hjem med ønsket om tyve nye maver at fylde. Super venligt personale, kanon service, guf med omtanke, stolen i solen. Hvad er der ikke at elske ved det?
Lækre kager, og kaffe, det hele vegansk. Indretningen er old school uden opstyltethed.
Byens bedste veganske kager. Der er en masse forskellige kager at vælge imellem hver dag. Maden er også super lækker og smagfuld - brunchen kan især anbefales. Caféen er meget lille, men der er en hyggelig stemning, og personalet er super venligt.
Rigtig god kage, stor variation af forskellige søde sager. God mad på stedet også. Man kan både få vegansk og glutenfrit. Flot anretning og god service. Det hele er dog til den dyre ende.
Fantastiske veganske lækkerier. Især udvalget af cheesecakes. Mums
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures