#}
Sluurpy > Restauranter i København > Maui

Maui - København - Fotoalbum

Jeg kan helt klart anbefale dette sted! Deres poke bowls smagte super lækkert, og var store i størrelsen, så man helt klart får noget for sine penge. Alt smagte super friskt, og så var personale der arbejdede der også super venlige og tålmodige. Til sidst er deres cafe/restaurant også super hyggelig
Lækre, simple pokebowls <3 Dejlige friske ingredienser, som spiller godt sammen. Store portioner. Dejligt med flere forskellige veganske muligheder. Venlig, hurtig betjening.
Vel smagende og godt balanceret måltid Bedste poke jeg og min kæreste har smagt.
Altid en kæmpe fornøjelse og lækkert friskt, venlig betjening. Tak Maui Poke🔥🔥🤗🎩
Vi havde i dag den fornøjelse, at spise hos Maui på Nørrebro. Vi blev mødt af venlige mennesker og nærvær, da vi trådte ind i restauranten. Maden var farverig, indbydende og smagte derefter. En virkelig positiv oplevelse. Vi snart snart igen! Men venlig hilsen Mille og David.
Lækker mad og virkelig hyggelig indretning
Jeg havde som altid en 5 stjernet oplevelse hos Maui Nørrebro, synes altid jeg bliver mødt af et venligt og sødt personale. Maden fejler aldrig noget og har generelt en rigtig god oplevelse hos Maui. Tak for at der er åbent for takeaway, især i de her tider!
Besøgte restauranten 27. Marts 2020. Maden var lækker. Men servicen var simpelthen for ringe. (ikke eksisterende). Hende vi blev ekspederet af ville for det første dårligt nok anerkende, at vi var trådt ind i butikken. Ingen af medarbejderne kiggede op eller hilste eller smilede, på trods af at vi h
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures