Kadir Türkyilmaz
DEN DANSKE SVAR PÅ MARGHERITA: MARGRETHE
Mission CPH ved Nyhavn har lige siden de åbnede haft en pizza på menuen, som de har valgt at kalde ‘Margrethe’, der er bedre kendt under navnet Margherita internationalt.
I anledning af Hendes Majestet Dronningens 80-års fødselsdag i dag har de valgt at tilbyde denne pizza til 80 DKK, som normalt koster 105 DKK, hvorfor vi valgte at prøve dette tilbud.
Pizzaen er baseret på danske råvarer, men der er ikke tale om en klassisk napolitansk pizza, da skorpen er sprøde og mozarallaen toppes frisk efter at den har været en tur i ovnen. De benytter hverken en sten- eller gasovn, hvilket er en af grundene til den ikke får den dejlige luftige konsistens.
Skorpen og tomatsaucen er ikke noget særlig, mens mozarellaen er smagsfuld og har en virkelig god og blød konsistens. Basilikum og vesterhavsosten kan man godt smage at det er kvalitetsråvarer, som benyttes. Størrelsen af pizzaen virker også en anelse for lille.
Mission CPH er over middelmådig og tæt på at være et anbefalingsværdigt spisested for pizza. Generelt er pizzaen fin toppet med kvalitetsråvarer, men til den pris (105 DKK) forventes mere smag og en lidt større pizza.
Joy Rappenborg
Fantastisk atmosfære. Betjeningen er venlig og imødekommende. Maden er hovedsageligt vegetarisk men smager uovertruffen og man går mæt derfra. Eneste minus er at der ikke er rosé vin på vinkortet.
Kasper Zeij
Super lækker beliggenhed, skøn udsigt, god mad til fornuftige priser, ungt og yderst professionelt personale, nærværende, hyggelig og afslappende atmosfære. Stedet kan varmt anbefales!
Peter Melgaard
OK men elendig akustik
Fik ti retters menu, og de 5 første snack retter var supergode. Men hvad pizzaerne skulle tilføje, står hen i det uvisse. De var småkolde og slatne, og ikke smagsmæssigt noget nyt. Må også være svært at tilpasse på så stor en restaurant, hvor alle får mange retter. Pastaen god, men heller ikke opsigtsvækkende. Og soft icen var også fin.
Men akustikken var elendig og blev forværret af musikken, der kørte i baggrunden, ret højt uden man alligevel kunne høre , hvad der egentlig blev spillet.
De skulle holde sig til de 5 småretter + en form for hovedret+ dessert.
Meget umotiveret med to gange pizza efterfulgt af pasta, inden desserten
Amalie Wedelholm
Værste restaurant oplevelse. Fik 10 retters menu og mindst halvdelen af retterne var så dårlige at de var uspiselige. Fx. Pizza overdynget med meget kraftig gedeost (vi var 4 og ingen kunne spise den), bagt græskar som ikke var gennembagt.. Vi fortalte det til tjener og intet blev gjort. Regningen blev 1500 kr.. Helt sikkert ikke pengene værd. Hold jer væk..
erik hovgaard
Var der med min datter 15.02.19. Dårlig oplevelse. Forretten var middagens højdepunkt =en bule på en flad Mark. Mellemretten, en kartoffelpizza. En frysepizza fra brugsen, havde været bedre. Hovedretten en ren katastrofe. En simpel paste, overhældt med morneysovs tilsat lidt bløde løg og enkelte tørstegt bacontern. Desserten fortjener ikke omtale. Bestemt ikke pengene værd.
Terje Theiss
Meget hyggeligt sted. Serveringen var god om end lidt langsom, men da vi hyggede os var det ikke et problem.at dele maden , er en rigtig god ide for så kan man prøve lidt af hvert. Udsigten er god , og det ligger rigtig godt i forhold til mange andre muligheder i København. Gør dig selv en tjeneste og prøv det.
Jonas Bo Hansen
Mission er svær at anmelde. Vi fik nogle rigtig gode smagsoplevelser, da vi prøvede kitchen trip (ti små retter) fx lækker pestopizza med burrata og flere varianter af arabiske retter. Retterne var flot anrette og virkelig krydret godt. Vi spiste alt med fryd. Aftenen var til gengæld skuffende, da det kom til betjening. De fire stjerner er for maden. Max to eller tre for tjenernes indsats. Det startede med en tjener der ikke tørrede vores bord af, selvom han fik besked på det i vores påhør. Vi sad lige ved indgangen til køkkenet, og kunne se og høre kokke, der kunne få varm mad ud til bordene, og vi havde svært ved at få hjælp. Ti retter kan lyde som en lang aften, men vi ikke havde sagt fra, så havde alt været på vores bord i løbet af 30-40 min. Trist oplevelse og synd i betragtning af den gode mad.
An error has occurred! Please try again in a few minutes