#}
Sluurpy > Restauranter i København > Madklubben Nørrebro

Madklubben Nørrebro - København - Fotoalbum

Hyggelig restaurant med fedt koncept. Maden er lækker, mange forskellige salater og lækkert kød. Godt udvalg af drikkevarer og sød dessertstation.
Hvis man er eller kan identificere sig med russiske oligarkdøtre, folk under 21 eller bare generelt folk med slatten smag, så er det fint og gør jobbet. Det er en fin buffet, men småtingene akkumulerer bare. Halvskjult og desuden middelmådigt brød, spiseskeer til kaffen og desserten og tørre brownie
Meget fint mad,uden at være noget særligt. Det minder om en dag i en typisk kantine i en større virksomhed. På drikke siden er der en slags hhv rød,hvid og rose vin af tvivlsom karakter og så kun grøn Tuborg.
Ret okay mad, men synes deres buffe var lidt skuffende, og tror mere end hvad deres deres enkelte retter- muligvis kunne have af potentiale? -et besøg mere kræver det da tror jeg.
Hæderlig buffet, men under niveau ift udvalget i København generelt. Vinen er ikke værd at prøve - hold dig til øllet.
Glimrende mad til prisen. Meget smagfuldt, selvom det er buffet. Eneste minus er kravet om kun at være der halvanden time. Det er ikke så afslappende.
Super mad, meget at vælge mellem. Fint udvalg af drikkevarer og pænt sted.
Genial lille perle. Jeg elsker konceptet. Betal ved indgangen artigt. Herefter er alt inklusivt. Også alle typer drikkevarer og dessert. Og maden er VIRKELIG lækker og indbydende.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures