#}
Sluurpy > Restauranter i København > Gro Spiseri

Gro Spiseri - København - Fotoalbum

Dejlig og anderledes oplevelse. Spændende mad, smukt anrettet. Vi nød de lækre fermenterede drikke. Brødet helt i top. Super hyggelige omgivelser og afslappet stemning. Man sidder ret tæt. Foregår på engelsk.
Det var en rigtig fin oplevelse. Maden er ok, men ikke prangende. Men konceptet er godt, men måske lidt for hypet. Det virker ikke som om det er vigtigt at du kommer igen, for så skulle de 6 retter til 505 kr. Sidde lidt mere i skabet. Man bliver dog draget af stemningen, stedet og værterne, der
Fine bede på taget. Vellavet mad i meget små portioner til meget høje priser. En voksen mand behøver en pølsevogn efter besøget. Drikkevarer til ekstremt høje priser. Støjniveauet omkring bordet er ekstremt - svært at tale sammen. Interessant og især dyrt, men ikke en rar middag. Stadig sulten.
Måske Københavns bedste koncept blandt restauranter. Maden er økologisk med stort fokus på lokale råvarer. Madrester bruges til hønsefoder, som lægger æg, som bruges i køkkenet. Hyggeligt indrettet med et langbord med plads til 24 gæster. Menuen er fast seks retter. I vores tilfælde to snacks, to fo
Konceptet er godt. Nej, konceptet er faktisk mega godt! Urtehave-tagfarm i byen hvor spiseriet er et lille drivhus. Det lægger i den grad op til sansestimulering. Derfor er det også synd at de ansatte (kokke og tjenere ikke tænker over deres valg af musik når de skruer max. Op for NOVA FM på anlægge
5 stjerner location, 4 stjerner for mad. Rigtig fint og hyggeligt sted, og det kan klart anbefales til alle. Service super god, præsentationen er god, men der kunne godt være mere mad på tallerken. Maden var god, (en af retterne var dog alt for saltet) og location er helt i top. En rigtig god aften.
Tak, til Olivia og alt personalet. Det var en fantastiske oplevelse at fejre SELMAS konfirmation hos jer. Maden var fyldt med overraskelser og hver en mundfuld smagte himmelsk. Desuden var det også en stor overraskelse at gå på opdagelse jeres skønne økologiske "køkkenhave".
Meget delikate retter. Fine detaljer og sikkert håndværk. Fisken var ... for sej eller kogt lidt for længe. Hyggelige uhøjtidelige omgivelser. Lidt koldt ved døren, der går op ofte, fordi toilettet er udenfor. Brændeovn og ildfade gør det ekstra afslappet og hyggeligt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures