Sluurpy > Restauranter i København > Andersen & Maillard

Anmeldelser Andersen & Maillard - København

Carsten Gram
Hyggeligt sted med god kvalitets brød og kaffe. Venligt og professionelle personale. Personalet kunne godt være obs på at tage af bordene udenfor , når de har serveret.
Kadir Türkyilmaz
GOURMETBAGER PÅ NØRREBRO Nørrebro er en af Københavns mest multikulturelle område, som rummer mange forskellige smagsoplevelser. Det er ikke kun kebap og pizza, der er godt på Nørrebro, men ligeledes kager. En ad verdens bedste dessertkokke, Milton Abel, der bl.a. har Noma på sit CV, har åbnet Andersen & Maillard på Nørrebrogade for knap 2 år siden, som vi fik besøgt for at teste deres kager. Stedet er placeret i en tidligere bank med en dynamisk atmosfære og rummelig med gode muligheder for siddepladser. Vi valgte at prøve deres fastelavnsboller og chokoladecroissant. Priserne er høje. Vi betalte samlet 76 DKK. Andersen & Maillard er et anbefalingsværdigt bageri med gode kager. Deres chokoladecroissant har en anderledes form og virker lidt tør, men både smagen, chokoladefyldet og sukkerindholdet er godt balanceret. Vores favorit var fastelavnsbollen, der har en lækker smag med rig på flødeskum.
Rimtas Dargis
Maden er god. Croissants udsolgt allerede kl. 10, så kom kl. 7 eller deromkring. Gad vide hvorfor de ikke laver nogle flere? Flat white, fin med latte art. Ikke ekstraordinær. Service lidt forvirret og uvedkommende
Katrine Demuth
Jeg har før skrevet om deres dårlige betjening. Og må nu trække i land. Lige som mange andre caféer er der god og dårlig personale, hvilket er meget tydeligt her. Deres franske brødre og kage, er noget af det bedste på Nørrebro og atmosfæren er fabriks agtig på den hyggelige måde. Jeg vil anbefale du kigger forbi.
Alexander Golriz
Et sted i verdensklasse. Den aromatiske duft af kaffe med florale aromaer fylder luften. Lyden af espressomaskinen og de mange gæsters summen. Dette er indtrykket, der møder mig hos Andersen og Maillard. Der er glade smil hele vejen rundt, også hos undertegnede. Croissanten og den håndbryggede kaffe slår de fleste kaffebarer i København. Smagene er utroligt velafstemt og jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg er blevet kræset om. Andersen og Maillard har taget Nørrebro med storm og skal besøges, hvis man kan lide fantastisk kaffe og enestående bagværk!
Achwak Larsen
Deres sortiment af brød er lækkert, men tro ikke du kan sidde og nyde det når der er så meget larm og stedet er altid proppet med menneske der sidder tæt på hinanden da stedet er lille.. Egner sig bedre som take away.
Mathilde Jørgensen
Har kun fået tørt bagværk og en okay kaffe her.
Anne Mette Gissel
I går ved 16.45 tiden var vi forbi stedet, jeg bestilte en kop chokolade til 40 kroner, den var virkelig ringe, den var lavet noget pulver der blev rørt op i mælken som var halvlunken. Min forventnig var en lækker og varm kop lavet på god chokolade og med tilbud om flødeskum i. Jeg har flere gange drukket kaffe med diverse kage/brød til, det har været fint og hyggeligt, selvom prisniveauet er til den dyre side. I går var der også frysende koldt, vi lukkede døren men måtte alligevel sidde med overtøj på og fryse . Et hurtigt besøg med støjende musik, faktisk total mislykket og i den grsd spild af penge. Ærgerligt når jeg ellers har syntes godt om stedet.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review