Sluurpy > Restauranter i København > Meyer's Deli

Anmeldelser Meyer's Deli - København

Jan Nielsen
Stedet er hyggeligt indrettet, med mulighed for at sidde i en krog eller ud til vinduet. Vi er to som ankommer sultne til frokost, bestiller nemt et par fadøl og nogle fiskefrikadeller. Fadøl serveret i vinglas virker lidt overraskende, det lever vi med og maden er også god og vi bliver mætte. Toilet forholdene er ringe, et er ude af drift, det andet smider brædtet af da jeg rører ved det, spanden med papir er fyldt godt op, det tager lige en stjerne ned.
Anne D Nielsen
Vi kom tre personer på en fredag aften. Vi havde kun bestilt bord til to, men personalet fik klemt en ekstra mand ind, selvom restauranten var fuldt booket. Der var i det hele taget god og venlig service. Jeg fik tartar med rygeostecreme, som var rigtig lækker. Derefter fik jeg jordskokkesuppe, som ikke var særligt god. Jeg er kommet på Meyers Deli siden de åbnede for (15+?) år siden, og har jævnligt bestilt jordskokkesuppe og denne gang smagte den desværre kun af fløde og slet ikke af jordskokker. Resten af bordet fik vegetarburger og flæskestegssandwich og begge dele var super godt.
Herle Seidenfaden
155,00 kr for 3 fiskefrikadeller og pomfrit der skulle have været en salat med men den havde de glemt. 3 greasy fiskefrikadeller med al for meget mel. Øv hvor er det dog ærgerligt at man ikke kan regne med kvalitet passer bare nogenlunde til prise.
Frederikke Kure
Jeg sendte en mail umiddelbart efter besøget i jeres café, men siden jeg aldrig fik svar, vil jeg prøve igen her: På jeres hjemmeside står der, ”Vi er åben og SÅ klar på igen at byde jer velkommen […]”. Det var desværre ikke helt min oplevelse, da jeg sammen med 4 veninder havde bestilt bord fredag d. 30.4.2021 kl.10. Efter at have taget et kig på menukortet, spurgte jeg en ung mandlig medarbejder, om der var mulighed for at bestille noget glutenfrit. Han svarede, at det var der ikke. Der var kun en salat, hvilket ikke lige var det, jeg havde håbet på, når tanken var at spise brunch. Det er desværre ofte min oplevelse, at det kan være vanskeligt at få GF brød, hvorfor jeg for en sikkerheds skyld havde medbragt min egen bolle. Jeg spurgte derfor, om der var mulighed for, at jeg kunne købe noget ost og spise min glutenfri bolle. Han svarede, at det kunne jeg bestemt ikke, når nu jeg ikke havde købt bollen hos Meyers. Som allerede nævnt var jeg sammen med 4 veninder, som havde bestilt brunchmenuer, mens jeg havde bestilt kaffe og friskpresset juice. Medarbejderen belærte mig efterfølgende, i en yderst ubehagelig og nedladende tone, om at jeg burde havde undersøgt menuen hjemmefra. Efter en længere diskussion endte han med at smide 2 stykker ost over disken. Senere da han skulle tage imod vores bestilling ved bordet, sagde han, ”og du havde så dit eget brød med.” Medarbejderen gentog samme kommentar mindst tre gange i løbet af den tid, vi sad ved bordet. I det hele taget opførte han sig uengageret, uopdragent og uprofessionelt. Det skal samtidig nævnes, at der efterfølgende kom en sød og meget venlig kvindelig medarbejder over til mig. Hun forsikrede mig om, at jeg ikke skulle tage mig af ham, og selvfølgelig kunne spise min medbragte bolle i selskab med mine veninder. Jeg er dybt forundret over, hvordan medarbejderen mødte mig som kunde, og i øvrigt medvirkede til at skabe en dårlig stemning. Det var bestemt ikke mit billede af Meyers…
Ellen Sofie Toft Nielsen
Simpelthen helt igennem dejlig oplevelse. Så søde medarbejdere, og helt vildt lækker mad. Rar atmosfære med plads til alle!
Claus Raun Arnoldus
Fastelavnsbolle - flot ser den ud, men hvor pokker har I gjort af fyldet?!? Tør bandit. Øv.
peter resbo
Super sødt personale, som hjælper med børn og god stemning. Fem stjerner til dem. Menuen var en kende kedelig synes jeg 3,5 stjerner for den
Simon Christensen
Jeg synes simpelthen det er utrolig, at I kan lave så god en vegetar burger og så tage den af menuen igen. Så god den var, så skuffet er min kæreste og jeg. Fy Fy. Også god flæskestegssandwich.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review