#}
Sluurpy > Restauranter i København > Ranee's

Ranee's - København - Fotoalbum

Fantastisk mad, stærkt og godt. - Tunatataren har et ristede ris i sig og marinaden overdøver ikke smagen af tun - Tempura Vegi er perfekt, stort flad af forskellige grønsager, tofu, rodfrugter. Indholdet skifter så det er en gætte leg ud fra form og vægt. - Lab, Ranee’s lab er fantastisk. Stærk, kr
Lækker mad. God betjening.
Vi bestilte traditionelle grøn og rød karry. Men retterne var alt for fede og fedtede.. udkogte grønsager. undgå at bestille dem - det var bestemt ikke sådan de laver det i Thailand. Skuffende - der plejede at ligge et dejligt thaisted som havde lidt mere styr på tingene.
Fantastisk god Thai mad, virkelig god service :-) God udvalg af øl, vin og vand!
Virkelig interessant menukort, men smagen levede ikke op til mine forventninger. Det bliver ikke et sted jeg personligt kommer tilbage til. Dog er Ranees i top 5 over originale thailandske restauranter i Danmark, nok især på grund af menukortet, som jeg synes godt om.
Havde fået anbefalet stedet og havde glædet mig til at prøve det. Men efter 1 time og 40 minutter havde vi stadigvæk fået vores hovedret og blev nød til at gå da vi skulle bio. Vi havde fået et par drinks som vi fik lov til at betale fuld pris for.
Uden tvivl den bedste thai mad man får i hovedstaden. Det er lige et hak dyrere end den average thai takeaway joint, men kvaliteten er også niveauer over. Er helt vild med deres grillede sushitun vendt med krydderurter og de hjemmelavede forårsruller.
Ville gerne kunne give 3,5 stjerne Rød karry med kylling Råvarerne virkede friske og smagen var god. Valg af grøntsager var dog virkelig mærkelig, med græskar, svampe og andet uidentificerbart. Forårsruller Smagte mærkeligt og alt for kraftigt af peber.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures