#}
Sluurpy > Restauranter i København > La Banchina

La Banchina - København - Fotoalbum

Det klassiske sted på Reffen hvis du trænger til et lille pusterum og kvalitetsmad. Prøv deres morgenmad med udsigt til Hoæmen!
Er du til kaffe og Kbh s baggård Reffen , så er det et besøg værd. Og du kan bade i et havbassin
Jeg er meget splittet omkring dette sted. Selve stedet er så smukt, og stemningen som intet andet sted i Kbh. Jeg vil dog ikke anbefale at spise der - min oplevelse af maden var, at det var overpriced. Snacks var vildt lækre - retterne som de kalder “larger dishes” - virkelig ligegyldige. Jeg fik ma
Super kaffe - hurtig betjening- mange hilsener Jørn fra Lynge
En hyggelig lille perle, hvor man kan nyde vin eller øl med en flot udsigt. Der er også et lille udvalg af mad, men man skal være opmærksom på, at portionerne ikke er særligt store.
Fantastisk lille perle. Stedet er et must-see, og meget velbesøgt når vejret er godt.. Forvent det simple, men som i noget positivt. Simple, nice and cozy.
Simpel, lille og uhyre charmerende sted, som er allerhyggeligst, når man har det lidt for sig selv en stille formiddag med en kop kaffe og morgenbrød. Mulighed for at tage en dukkert i havnen fra en badebro og med sauna, der kan tændes op.
Hvis du elsker at bade, rolig og god stemning, lækker men simpelt gourmet mad, kolde øl og friske cocktails - så er La Banchina stedet! Kan slet ikke sætte ord på hvor dejligt et sted, dette er. En sand juvel gemt lidt væk på refshaleøen! Virkelig god betjening!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures