#}
Sluurpy > Restauranter i København > Baresso Coffee

Baresso Coffee - København - Fotoalbum

Jeg er super glad for Espresso House og deres veganske muligheder, MEN desværre er Slagelse meget bagud ift det veganske. Flere produkter er aldrig tilgængelige. Når vi efterspørger de veganske produkter, så er svaret, at de har valgt ikke at ha' dem, fordi de ikke sælger, men det er jo også svært a
Jeg er ellers SÅ glad for Espresso House. Men oplevelsen på Vimmelskaftet lørdag d. 25.6.22 var afskrækkende. To unge piger, hvoraf den en var surmulende og den anden tydeligvis var helt uerfaren, var de eneste i caféen til at betjene kunderne, som snoede sig i en lang kø helt ud på torvet. Den uerf
Jeg bliver irriteret når personalet taler engelsk med mig. Ber om at få min kaffe i porcelæn men får et papkrus. Ber om sødetbletter og det gider de ikke at finde. Næste gang bliver det nogen anden som får mine penge når jeg vil ha en kaffe.
Betjeningen var god men kaffen smager ikke godt vi håber der snart kommer en cafe kæde med god kaffe
Troede aldrig jeg skulle blive kaffebarsgæst. Men jeg blev klogere. Kan stærkt anbefale en Saltet Karamel Latte👍👍👍
En fantastisk sted og god stemning derinde. Personalet var så flink, og hjælpsomme. Hvis du skal investere din ven, så jeg vil anbefale i høj grad her. Der er plads både udenfor og indenfor, og selvfølgelig mere plads på første sal.
Skøn indretning og fint udvalg. Et lækkert sted, hvis man trænger til lidt ro til hoved og fødder efter sightseeing eller shopping i midtbyen.
Cool lille sted, god betjening og lækre kaffer, kager og teer😁👌
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures