#}
Sluurpy > Restauranter i København > Deep

Deep - København - Fotoalbum

Sovs og kød var udemærket.. Risene var kedelige men tilberedt ok.. Kan dog ikke anbefale at bruge penge på at have grøntsager i risene da det bare er lidt fra frostposen... Naan brød både med og uden hvidløg smagte af pap og ingen spor af hvidløg... Billedet af salaten taler for sig selv - lad mig l
Jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet. Efter at have læst mange gode ting om Deeps tikka masala, valgte jeg at bestille den. Der stod i menuen at kylling var tilberedt i en tandoori-ovn, dette kan simpelthen ikke være tilfældet med den kylling vi blev serveret. Det var en, i forvejen, skiveskåret
Butter chicken til perfektion! Der måtte dog godt være lidt mere attitude fra personalet, de virkede halv trætte. Pris og kvalitet hænger helt sammen, dog næsten for billigt ift kvalen er så god.
Udemærket indisk mad, soven og kødet er virkelig godt, der er ikke noget dårligt der. Maden er dig rimelig dyr og er der som tag den ned os mig.
Kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang, jeg har været her. Fantastisk butter chicken.
Deep har den bedste Tikka Masala jeg har smagt i Kbh. Sovsen har en kraftig god smag med god kylling. Hvidløgsnaanbrødet er også dejlig blødt. Perfekt til at dyppe i soven. Nam!
Rigtig god mad og super service. Billig og rent. Kan varmt anbefales.
Få nu åbnet jeres Levering....!!! Pleeezzz Der mange i lufthavn der gerne vil bestille fra jer
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures