#}
Sluurpy > Restauranter i København > Kafe Kys

Kafe Kys - København - Fotoalbum

Kafe kys er ikke det smarte sted hvor du får latte Art som blomster eller hjerter på din cappuccino, til gengæld emmer stedet af hyggelig atmosfære, betjeningen er sød, venlig og imødekommende. Maden er god og drinksene er til rimelige priser. Kafe kys kan klart anbefales.
Lille sted, med små café borde. Nachos var ok dog lidt svedte i kanterne. Kaffen var fin og priserne ok. Alt i gennem en gennemsnitlig oplevelse. 4 stjerner men espresso maskine der larmede så meget at vi måtte pause samtalen til de var færdige.
Dejlig hyggeligt og afslappet sted hvor de ikke går op i at det ikke behøver at se specielt fint ud -tænker de måske har holdt lidt på et lidt gammeldags københavner stil? :) der er ikke meget plads Indedørs men synes det er en del af charmen på den både at det ikke føles for åbent et lokale og det
Et meget hyggeligt sted med god mad og venlig betjening. Prisenerne er også rimelige 😊👍.
Meget venlig betjening og hyggeligt atmosphere. Dejlig mad. Mulighed for at sidde inde og ude.
Frisk og velsmagende brunch tallerken, jordnær og yderst venlig betjening og hyggelig atmosfære. Absolut gentagne besøg værd!
Hyggeligt lille sted og lækker mad. Men vi havde en oplevelse at lyset gik et par gange. Lige meget hvad var det en oplevelse der kan anbefales.
Familien var på besøg hos Kafe Kys. Dejlig oplevelse alt var så godt og dejligt. Jeg fik en dejlig øl og jeg lækker club sandwich. Betjening var venlig, smilende, god og hurtig, Kage Kys, ligger i en hyggelig lille gå gade. God stemning. Priserne er rimelig i den gode ende.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures