#}
Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Taxa

Cafe Taxa - København - Fotoalbum

Dejlig mad. Supersød betjening- og hurtig servering. Jeg fik en dejlig burger. Virkelig velsmagende. Min mor fik fiskefillet på rugbrød, en sand smagsoplevelse. Kunne sidde ude og nyde vores mad i solen. En god oplevelse!!!
Fin kaffe intet ud over det sædvanlige. Jeg har målløs over at en crossaint kostede 35 kr. Det var elendig bakeoff derfor alt for dyrt. Kaffen var fin, ikke den bedst bedste har fået men priserne var generelt høje i forhold til deres beliggenhed.
Langt tiden siden jeg har fået så dårlig mad i KBH. Fuldstændig tør vaffel og noget kedeligt surdejsbrød
Har indtil videre ventet 55 minutter på at få den bestilte mad. Det er simpelthen ikke OK på en torsdag aften, endda med ledige borde 😬 Eneste grund til at de ikke kun får en enkelt stjerne, er at jeg fik en øl som kompensation for ventetiden (efter at have bedt om det). Maden kom efter 1 time og 10
Det var bare vildt godt. Her er ikke så meget at vælge imellem men det vi fik var bare så godt Her skal jeg hen igen
115kr for normalt stykke rugbrød med en ordentlig klat (lækker) kyllingesalat. Det er lige i den dyre ende. Kaffen er dog dejlig, og man sidder godt.
Dejligt mad og drikke og super betjening.
God kaffe. Men hader steder der reklamerer med 'friskpresset appelsinjuice', som tydeligvis bare kommer fra den billigste karton fra netto. Deres chiagrød var desuden tør, smagløs og skuffende. En klat creme fraiche på toppen (stod yoghurt på menuen) og et par stykker smagløse rabarber.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures