Gry Bredahl
Virkelig fantastisk brunch - serveret family style ad 2 omgange. Kaffe og æblemost ad libitum. Rigeligt af alt og ingen kunne spise op, trods et par sultne teenagere i selskabet. Efter min mening Københavns bedste brunch. Og udsigten tæller ikke ned. Vi kommer helt sikkert igen.
Mikkel Frimer-Rasmussen
Fantastisk beliggenhed, OK smørrebrød, flink, men ret langsom betjening.
Jeg vil anbefale rødspætten, da remouladen er helt fantastisk. Den røgede laks er også god, med virkeligt gode syltede rødbeder
Karsten Bach
Indbydende café og restaurant med flot udsigt over havnen til Operaen mv
prof jaag
Dårlig kaffe, men hvad der er værre er en leder der taler grimt til sin medarbejder foran kunderne, mens medarbejderen forsøger t betjene mig. Aldrig set mage til dårlig ledelse. Siger til sin medarbejder når han spørger til hvor han kan lægge sine vizir at han ikke skal stille et spørgsmål når han n får en ordre, han skal bare adlyde. Kan godt være de praler med at være nordisk inspireret i maden men er langt fra nordisk i deres Ledelse kultur.
Ditte Ryvang
Super lækker brunchbuffet med masser af lækre varme og kolde retter, friskbagt brød og søde sager
Yvonne Bjørkholt
Fantastisk udsigt og rigeligt med mad serveret i drivhus😁
Karen Tholstrup
Faren ved at bestille en teatermenu er, at den bliver ekspederet i produktionstempo frem for efter gefühl og samtale med gæsten. Sådan var min oplevelse på Ofelia, selvom jeg havde overordentlig god tid til forestillingen skulle begynde. Det blev forstærket af, at jeg var alene..hvis jeg ikke havde slået bremsen i, havde de 3 retter været gelejdet gennem mit system, inden der var gået 3 kvarter. Måske var farten også årsag til, at man glemte at servere brød til forretten! På forespørgsel, efter at have set, de andre gæster få serveret brød, fik jeg det tavst leveret efter forretten. At have spist brødet sammen med fisken ville uden tvivl have kompletteret smagen, der var for fed uden. Et kort øjeblik efter stod hovedretten foran mig, dog uden at blive præsenteret. Det smagte fint, igen var brødet det ledsagende element - og derfor kunne der med fordel have været mere grønt på tallerkenen (2 nuttede små gulerødder og et lille løg (tror jeg). Min tomme tallerken blev hurtigt fjernet, og højst et minut efter kom desserten..og jeg var nødt til at sige, at jeg ikke var parat endnu. Betjeneren undrede sig over, hvorfor den så var kørt, og jeg kunne kun sige, at jeg ikke var blevet spurgt.
Da jeg et kvarters tid senere fik desserten, smagte den til gengæld rigtig godt. Jeg blev betjent af 3-4 forskellige, der sikkert gjorde deres bedste. Er det i stedet organisering og restaurantens 'ånd', man skulle bruge lidt mere tid på? Jeg stiller mig gerne til rådighed 😉.
Marianne Roering
Frokost:
Tartaren var fuldstændig fantastisk.
Man blev bombarderet smagsmæssigt i alle retninger.
Kyllingen køleskabskold uden smag.(10 min på køkkenbord havde ikke gjort noget)
Min gamle mor ville have en skive ost da hun er småtspisende. Som hun sagde “ligner en rest fra køleskabet...uden pynt...det behøvede jeg ikke gå på restaurant for. (Uopfordret fik vi disse små restskiver uden at skulle betale)
Betjeningen dårlig...måtte selv hente mere the. En ret blev glemt, og da vi spurgte ind til skuespillerhuset vidste vedkommende absolut intet. Ok da hun skulle på intro og rundt i huset på et senere tidspunk...
Kunne høre den anden tjener stolt og med passion fortælle om de bestille retter til nabobord....så der er håb.
Pointerede vigtigheden af at vise interesse og få kendskab til det sted man arbejder og repræsenterer.
Det blev blev dog en tand for meget...fik besked om at det behøvede jeg ikke bekymre mig om.
Det gør jeg så ikke:)
Vi var få gæster i restauranten på en grå og regnfuld onsdag.
Ellers dejligt sted og udsigt....måske byens bedste.
An error has occurred! Please try again in a few minutes