Sluurpy > Restauranter i København > Casa D'antino

Anmeldelser Casa D'antino - København

Anders Kristensen
Ganske fin, typisk italiensk mad i hyggelige lokaler og med god betjening.
Thomas Larsen
Det skulle ha været en hyggelig intim middag på en børnefri lørdag aften..,,, Vi er to borde i restauranten, og køkkenet er alligevel lang tid om at få maden ud. Vi bestilte en 3 retters menu, og Vores startere var ganske udemærket, men da vi nåede til forretten som var risotto gik det galt... den mindede allermest om en gang risalamande (fed, flødet) og havde intet med en risotto at gøre! Den anden forret bestod SF ravioli med and, og da kæresten havde spist to mundfulde spyttede hun et stykke emballage/papir ud og vi måtte bede om en ny! Tjeneren sagde at nu kom der en ny som var lavet helt fra bunden.... gad vide hvordan den første var lavet??? Hovedretten (rib eye) blev serveret med en totalt udbrændt sovs (den smagte brændt) og de beklagede og sagde at den havde stået for længe... De kom med en ny rib eye, og denne gang med en ok sovs men bøffen var rå og kold i midten.,,, Bøffen skulle ifølge menu kortet serveres med garniture og kartofler... Garniture bestod af en færdig salat fra netto som Iøvrigt var brun i kanterne og kartoflerne (ca 4stk) blev serveret som brasserede kartofler.. og skulle række til 2 Pers. Vi blev trods alt fratrukket rib eye bøffen fra regningen men betalte stadig 1000.- for en starter og en forret og gik derfra med en sult som resulterede i en tur forbi seven eleven (på en lørdag aften) Total useriøs og ukompetent restaurant!!!
Morten Andersen
Lækre velsmagende italienske retter. Flot anrettet. Lidt små portioner, men havde bestilt tre retter, så vi blev mætte. Flot restaurant. God betjening, et par sjove bemærkninger uden det blev anmassende. Købte vinmenu, som var god og passede godt til maden Spiste på restauranten ifm. Dining Week.
Morten Christiansen
Besøgte stedet for første gang i forbindelse med denne uges DinningWeek. Når man besøger en restaurant til sådant et arrangement, så regner man med at det er fordi de gerne vil præsentere sig selv og derfor går med på konceptet og prisen på de 200 kr. for 3 retter. Det var bestemt ikke det indtryk vi fik!!! For det første er der noget der ikke fungerer i lokalet, det er meget lyst og bart og man havde valgt ,åbentbart fordi man ikke har 2 mands borde, at placere 2 personer ved 4. mands borde og så sprede bordene ud på gulvet...meget mærkeligt koncept og man følte at man kom til at side og svæve lidt....en bar følelse og ikke hyggeligt, der var ingen musik og i vinduet stod nogle urtepotte skjulere som der ikke længere var blomster i. Vi blev anvist et bord og så ladt alene i ca. 10-12 minutter, vi blev så spurgt om hvad vi villle drikke og bad om et vinkort og om ikke vi kunne få lidt brød da vi var hunde sultne...vi fik vinkortet men fik besked om at vi måtte vente med brød. Vi fik fores vin som var rigtig god ( anbefaling)...og så gik der ca 25 minutter ( vi observerede at ikke en eneste i restauranten fik serveret mad fra klokken 20.00 til 20.45...men så fik alle til gengæld serveret på samme tid...som til et selskab/højskolemiddag, meget underlig fornemmelse. 1 ret var en risotto på tallegio, drysset med valnødder og lidt ristet parmaskinke...smagen var til risengrød siden, smagte meget af ris og ikke meget af tallegio, konsistensen var langt fra den cremede og halvflydende konsistens som jeg mener det bør være, den blev serveret på en enorm tallerken med en bitte lille fordybning i...meget lille portion...kun det at der var lidt knas i form af nødder og parma skinke gjorde den acceptabel. Vi havde nu gudskelov fået noget brød til at stilne den værste sult, brødet var ok, men meget standard og ikke noget specielt. Da alle i restauranten var færdig med forretten blev der ryddet af (højskole maner), vi ventede så 25 minutter på hovedretten, en par skiver okse bavette maks 100 gr, med en halv jordskok og to klatter rødbede pure og lidt sauce....fin smag, men alt alt for lidt mad,,,der var ingen former for ris/kartofler eller lignende....igen måtte vi ty til brødet for at holde sulten for døren, til sidst fik vi en nyfortolkning af tiramisu som vi sagtens kunne have undværet, meget tør i det når man tænker på hvor dejlig saftig en god tiramisu kan være. Alt i alt kan det kun blive til 2 stjerner, da vi havde forventet meget mere af denne restaurant,... der manglede stemning, fantasi og det hele virkede noget træt...herunder også personalets fremtræden og påklædning....det kan fås meget meget bedre andre steder, på de mange nye upcoming restauranter som man som man finder i CPH nu.....der skal ske noget drastisk på Casa D`antiono ellers giver vi den ikke lang levetid.....og husk vi betalte kun 200 kr denne aften, men det ændrer ikke på vores opfattelse.
sussi sørensen
Hvad får nogen til at give 6 stjerner her ???? Vores forventninger stemte ikke overens med hvad vi fik og de 6 stjerner den var anmeldt til, var også for godt til at være sandt, det var ikke mere en 2 stjerner, og en kæmpe skuffelse ville heller have brugt vores tid et andet sted. Oveni var vi nødt til at se på en vinsmagning med meget larmende mennesker der var så meget larm at man knap kunne være til stede, det kan man ikke tilbyde sine kunder. Vinen var også meget dyr!!!
Lars Bender Mortensen
Et tomt Casa d’Antino fyldt med gastronomiske oplevelser og store personligheder. Hvad gør man, når det for sent opdages, at køleskabet er gabende tomt, eller at ingen er i humør til at kreere? EarlyBird kan være svaret. Forhåndsbestil f.eks. på Casa d’Antino. 220 kroner, 3 retter. Kan det være rigtigt? Onsdag aften er det selveste Paolo Lolli, som tager imod og serverer. I køkkenet står de legendariske Mor-brødre, parate til nye gastronomiske landvindinger. Det er næsen med ærefrygt, at man som gæst sætter sig til bords. 3 gæster – 3 til at traktere. Latterligt, respektløst. Selv dumpingpriser lokker ikke på en mainstream onsdag. Champions League? Starten går. Ligurisk pasta – hvid fisk - pikant tomatsugo - oliven - kappers - frisk oregano Første: pasta (trofie) med alt godt for havet ragout. Der er drysset parmesanost på. Kan man det, må man det, ost på fisk?!.....................................................det kan man. Wow!! Ragouten er næsten kødagtig. Alle er overbeviste, vilde. Selvom der muligvis er tale om brud på principper, bliver der ikke rejst anklager! Retten går hånd i hånd med Brunello’en. Stort, meget stort! Raffaele, Fabio??? Rosastegt kavl i egen sky - karamelliseret skalotteløg - stegt brissel - forårsgrønt Hovedret: det ligner grydesteg i brun sovs og ved første øjekast skuffer det. Skuffelsen fortsætter ved andet, men det skal vise sig, at hovedretten gemmer på en række hemmeligheder, som hurtigt vækker beskuerens andre sanser. Himmelsk lækkert og mørt kalvekød i en meget intens ”brodo”. Sovs er fy! Sky er ok. Gemt lige under overfladen på skyen, finder man de karamelliserede skalotteløg som en creme, som var det Nutella på grøntsager. Lækkert, lækkert. Skal opleves! Endeligt, brislerne – en gastronomisk sjældenhed – men som alligevel forefindes i langt større antal end kalven, bidrager med netop det, som brisler kan: at tilføje en eksotisk detalje i retten, et uventet bid, delikat smag! Chokolade - røde bær - nøddecrumble - hindbærsorbet Desserten taler for sig selv. Er man ikke til det søde, er dette desserten, som får dig til at konvertere! Er du en Earlybird så grib denne mulighed. Er du det ikke, så pyt. Til normalpris er det stadig mere end rimeligt! Casa d’Antino er et forunderligt sted. Lokalerne er rustikke og garanterer eminent atmosfære – selv når restauranten er tom. Casa d’Antino byder også på et ”enoteca” (vinforretning), en ”aperitif-bar”, som åbner tidsnok til, at man kan nå et glas et eller andet på vej hjem fra arbejde, samt en speciel vinsmagningsafdeling, hvor vinen naturligvis er i højsædet! Casa d’Antino er en institution med for de fleste mange uopdagede muligheder for ultimative oplevelser i bedste italienske stil!
Claus Lind
Maden var ikke af en standard og kvalitet, som vi havde forventet. Vin menu var ok, men mængden af vin modsvarede ikke den tid vi skulle vente på retterne.
Peter Naumann
Italiensk over middel, men ikke meget. Venlig og rar betjening omend de den aften jeg var der godt kunnet have været et par stykker mere.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review