#}
Sluurpy > Restauranter i København > Emmerys

Emmerys - København - Fotoalbum

Godt sted hvis man trænger til en kop kaffe/the, og vil have en pause fra Nyhavns travle gader. Pris og kvalitet stemmer ikke altid helt overens, men personalet er venligt og imødekommende.
Et meget dyrt sted at handle sit brød. Rundstykker er åbenbart kun til speltspisende Københavnere. De aner åbenbart ikke hvad håndværkere, birkes, og horn er for noget.
Jeg syntes 8.30 er lidt sent at lukke dørene op, priserne er lidt vilde og kaffen er luken MEN sød/god betjening venlige ekspedienter og god mad når det er sagt vil jeg gerne anbefale stedet hvis du kommer forbi en formiddag med lidt for mange penge i lommen 💰 Deres sandwich er super gode og de 49 k
Har i dag købt rundstykker, som var HELT bløde og uden smag. Øv.
Købte speltbrød der enten var blevet turbo-hævet, eller osse var det bagt ved for lav temperatur: Den øverste del af brødet var en stor luftboble. Jeg bager selv rigtigt meget, også speltbrød. Brødet blev returneret uden problemer hos det venlige personale, der gerne ville give mig et andet, men de
Jeg må indrømme, at dette langt fra er den bedste bager, jeg har besøgt i København. Deres kager var lidt halvtørre, og så havde de ikke ret mange af hver slags. Vi kom som en gruppe på 5 mand hen på eftermiddagen, og da havde de ikke ret meget tilbage heller. Tilmed fik vi ikke helt det, vi bad om.
Personalet kunne godt være lidt længere fremme i sandalerne, også selv om klokken er 8.30 tidligt om morgenen. Især nu hvor I kører med så højt et prisniveau for en gennemsnitslig kvalitet.
Dejligt sted, både plads inde og udenfor. Hyggelige omgivelser og varmt indedøre.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures