Rimtas Dargis
Autentisk italiensk restaurant, som har ligget det samme sted i årtier. Hurtig og venlig service. Klassiske italienske retter. Trøflerne kunne ses, men ikke lugtes eller smages desværre
Bjørn Nedergaard
Italiensk, så det går op i en højere enhed. Madkvalitet, atmosfære, betjening og ikke mindst prisniveau er i orden. Har et meget alsidigt spisekort og gode varierende menutilbud samt en spændende månedsvin. Normalt også både hurtig betjening og servering.
Lars Gloerfelt-Tarp
Min ynglings italienske restaurant. Jeg har ikke spist på så mange andre restauranter, når det skulle være italiensk, siden de åbnede i starten af 70érne. Stadig moderate priser, selvom det selvfølgelig er blevet dyrere. Der var ingen pizza med 4 forskellige slags oste forrige gang på menukortet, men den lavede de bare til mig. En ret fed pizza men gud hvor den smager godt. Savner også den oprindelige udgave af Quattro fontane pizza med 4 forskellige pizza i en (skinke artiskokker rejer og ... kan ikke huske det sidste. Desuden savner jeg den gammeldags Casata-is med flødeskum og chokolade- topping, men den solgte vist ikke så godt.
Jeg har selv lavet professionelle islagkager til selskaber et par år så jeg ved hvad jeg snakker om.
Rare tjenere, som regel hurtig servering, god stemning.
Allan Kieler Kofod
God traditionel Italiensk Restaurant hvor man kan få god veltillavet Italiensk mad lavet af Italienere på samme måde som MAMMA ville have gjort i køkkenet a lå cassa.
Hyggelig lokale med hjælpsomme tjenere, varieret menu kort og ikke mindst fornuftige priser.
Så absolut et sted jeg vil besøge igen. 0:)
Kristian Kann
Jeg fik mad der lige havde været inde og vende på nabobordet først. Da jeg spørger tjeneren og der er spist af det vender han på hælene og går. Jeg kan ikke anbefale stedet, det var godt engang.
Søren Edeling
God, solid Italiensk mad, til en pris hvor alle familier kan være med. Prøv de grillede vildsvine korteletter. Og lad børnene prøve de mange is.
Lars Lange
God Italiensk restaurant, eneste minus er at der er lidt trængt. Men god mad og flinke personale, bestemt et besøg værd.
Peter “Højland” Højland
God og hyggelig restaurant. Men,, kan undre at de ind i mellem ikke laver alt selv. Har fx fået kartofler der smagte som glas kartofler.
An error has occurred! Please try again in a few minutes