Sluurpy > Restauranter i København > Lagkagehuset

Lagkagehuset - København - Fotoalbum

Total rådden service. Havde ikke set nummerstand eller skærme til numre, men stod pænt i kø. Da det bliver min tur bliver jeg bedt om at træde ud af køen for at lade folk med nummer komme til. Virkelig rådden service. Gik uden at købe noget. Handler ikke i butikken igen.
Lagkagehuset gør det godt, men jeg synes bare, de er blevet overhalet af andre, det har sat baren højere. Lagkagehuset laver godt brød m.m., men til min smag er det blevet for meget en fabrik, en stor opgradering af GuldBageren.
Priserne koster en stjerne...altid godt brød, men det er svært at forstå, at det skal være SÅ dyrt. Vælger altid tilbuddene for at drøje lidt på det...
Når man bestiller en bolle med ost smører de blandingsprodukt på brødet. Det er IKKE smør, selvom de spørger om der skal smør og ost på.
Man skulle tro at de tog så meget for en kop latte når de er så elendig til at lave den den er altid flad den er altid dårlig smag når der er ingen Crema Der er ingen Wow oplevelse det eneste er Det er mange penge givet ud og har brokket mig til selve Lagkagehuset, hvor man bliver ved med at få det
Lækkert udvalg af udsøgte søde sager. Prisen til gengæld er lidt pebret 😁
Som altid supervgodt brød og god betjening.
Jeg kan helt klart anbefale at besøge Lagkagehuset i Ny Østergade i København! Prøv deres superskønne æblemuffins! :-)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures