#}
Sluurpy > Restauranter i København > Deep

Deep - København - Fotoalbum

Jeg har igennem tiderne fået deres buffet mange gange (selvom hverken kvaliteten eller udvalget ligefrem er fremragende). Desværre har prisen for nylig fået et ordentligt hak i vejret og er nu på 130 kr. Hertil skal man lægge prisen for drikkevarer. Det er simpelthen for dyrt for den vare man får.
En ikke overvældende righoldig men til gengæld fremragende velsmagende buffet der aldrig skuffer.
Deep har den bedste Tikka Masala jeg har smagt i Kbh. Sovsen har en kraftig god smag med god kylling. Hvidløgsnaanbrødet er også dejlig blødt. Perfekt til at dyppe i soven. Nam!
Har fået indisk fra mange forskellige steder og dette er virkelig dårligt. Forfærdelig butter chicken, med en mærkelig bismag og en underlig lys farve. Kyllingen var tydeligt af ringe kvalitet - det er meget langt fra autentisk indisk mad. Smagsløs naan brød og selv risene smagte underligt.
Fantastisk mad God service Venligt personale En rigtig god oplevelse 👍
Super venlig betjening og hyggelig stemning. Fantastisk velsmagende retter, både til den milde sarte mave til den stærke galvaniseret mave
Maden var mega god, men meget langsom betjening, og lang ventetid på maden
Elsker at komme på Deep, og har nok været der omkring 25 gange. Prisen er god, og maden er lækker. Det er præcis som at være i Indien, når man kommer ind ad døren, og personalet er altid søde. Vær dog opmærksom på at kødretterne i buffeten er lidt for stærke til den almindelige dansker.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures