#}
Sluurpy > Restauranter i København > The Ricemarket

The Ricemarket - København - Fotoalbum

Har lige modtaget en wolt levering med en surimi i rispapir der stinker af råd og skrald. Vi har brugt jer mange gange før. Men jeg har aldrig nogensinde oplevet noget så klamt i min mad. Få styr på jeres køkken for det her kommer vi ikke tilbage efter!
Rigtig lækker og smagfuld mad. Har været der et par gange, og synes det er rigtig godt. Lokalerne er meget simple med bordindretningen. Dog har de et område hvor du kan sidde i en “Thailandsk lounge”, hvor du har en bakke foran dig og er omringet af puder. Det er rigtig hyggeligt og en oplevelse at
Er vild med stedet og deres lækre thai-mad. Anbefales!
Super fin middagsmad. Virker autentisk og er veltilberedt og velsmagende. God øl fra Herslev.
Dyrt i forhold til kvaliteten. Deres kendte ribs smagte kogt. Oksekøds salaten i bente boksen smagte kun af koriander. Men ellers var resten i bento boksen godt. Betjeningen kunne også have været bedre.
Skøn skøn mad, dejlig betjening.. der er kun godt at sige!
Mad uden smag, kyllingen smagte ikke af kylling, grønsagerne var kedelige, Curry smagen intetsigende og der tydeligvis sparet på de originale thai ingredienser.
Hyggelige lokaler midt i byen. Maden er virkelig lækker og smager fantastisk godt, men der er for stor forskel på størrelsen af portionerne. Er du meget sulten, skal du afholde dig fra at bestille nudler, da der er langt mindre mad end måltiderne med ris. Til gengæld er det rart at se der stadig fin
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures