#}
Sluurpy > Restauranter i København > Nonsolo Pizza

Nonsolo Pizza - København - Fotoalbum

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg er efterladt med en smagsoplevelse der er udover det sædvanlige!! Jeg spiser frokost ude hver dag og prøver rigtig mange forskellige steder i hele København men må konstatere at det er uden tvivl Sjællands bedste sandwich! Non solo Pizza laver så gode sandwich at hvis de åbnede deres før
Føj FOR SATAN! Dette sted fortjener 0 stjerner! Jeg købte en sandwich med lam onsdag aften kl 21. Smagte ok. Kl. 23 skulle jeg kaste hele sandwich ud🤮🤮! Kun Den sandwich. Det har ikke oplevet før og jeg er IKKE SYG. MEGA KLAMT. ALDRIG IGEN!!
Undgå! Så mange andre bedre pizzariaer. De bruger dårlige råvarer og dårlig service. De er ligeglade hvis de laver fejl og retter dem ikke
Mit favorit pizza sted på Nørrebro
Hvor galt kan det gå med en Margherita? Det kan det, når der er kolde cherrytomater og kolde tørre, smagløse og gummi agtige mozzarella stykker på pizzaen. Det kan man bare ikke byde sine kunder og tilmed kalde det en “Gourmet pizza”
Rigtig god frokostpizza med skinke til 50 kr.
En af Nørrebro bedste pizza-pushere, gode sandwich 👍
Deres sandwiches er fantastiske. Pizza har jeg kun prøvet i en kæmpe brændert under Distortion, men smagte helt kanon - men igen, gør alt pizza ikke det når man er fuld?
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures