#}
Sluurpy > Restauranter i København > Ro Chokolade

Ro Chokolade - København - Fotoalbum

Jeg kommer altid hos Ro chokolade, for at få deres varme chokolade. De har flere slags, men jeg er blevet helt vild med den der hedder Aztec med chilli i. De sælger også de smukkeste fyldte chokolader.
Hvordan kan man andet end give fem stjerner for både top produkter og en ditto betjening? Stedet fremstiller sine egne fyldte chokolader og alt det andet, der hør og bør sig for en chokoladeforretning. Med flytningen til nye og større lokaler i november 2017 er der også blevet plads til hjemmelavede
Dejligt sted, var der til en aften hvor vi lærte at lave flødeboller, rigtig sjovt. 😀
Flødebollekursus var et hit blandt de 12-årige. God og venlig instruktion og lækre boller. De var tre og kunne lave ti flødeboller hver. I løbet af en times tid sprøjter man skum på bund, dypper i chokolade og pynter til sidst. Og så er der chokoladepræmie til de mest imponerende. Butikken er i øvri
Dejlig, anderledes og hyggelig café Meget høfligt personale
Byens bedste kop varm chokolade wow💫🌪 fås også vegansk😍
Den bedste varm chokoladedrik jeg har fået i mange år, og barnebarnet anbefalede Chai latte mens ægtefællen fik skøøøøøøn is, efter hans udsagn så han også meget tilfreds ud. Tag fibt derind, der er også undervisning i at lave flødeboller om mandagen, der skal dog bestilles tid.
Fantastisk flødebollekursus. Kurset blev aflyst grundet corona, men der blev meldt ud i god tid, løbende opdateret og fundet nye datoer. God pris, og An er så sød som en flødebolle 😊 Tak for en god aften!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures