Christian Kryger
Geist laver spændende små retter. Det er aldrig som du regner med når du ser på menu kortet. Det er altid præsenteret specielt. Det var gode smagskombinationer. Geist er en flot indrettet restaurant med sjov udsmykning. De har et godt drinkskort og god vin. Jeg kan klart anbefale Geist og skal selv tilbage engang.
Steffen Kløve Albæk Pedersen
Lækker mad, men kun fordi vi fik 20 retter til deling fem personer, ville ellers retter hurtig blive lidt ensformig i den enkelte ret vis man kun fik 3 eller 4, blev på ingen måde over mæt. Betjeningen er fin men inkonsistente, skiftende tjenere, manglende kontinuitet.
Lydniveauet er øverdøvende, mere som en natklub ind en restaurant. Indretning er smart og moderne.
Harro Hallmann
Moderne mad. Kunstværker på tallerkenen.
David Asmussen
Mest funky Michelin restaurant i byen. Afslappet, men mad helt i top.
Ulrik Hvid Mistarz
Geist er et fantastisk sted. Her er det muligt at gå hen både hvis man vil have en super skarp gourmetoplevelse eller en fed stemning helt centralt i byen. Stedet er ikke at sammenligne med en fortovscafé, men noget meget bedre og mere spændende end det. Heldigvis er prisen super fornuftig for det niveau, kvalitet og indhold man får!
Det er også muligt bare at komme ind for en enkelt ret eller to og noget vin. Fx bare en super lækker dessert
Sigrid Sømod
1 stjerne for høflig betjening. 1 stjerne for god vin. Maden fortjener ikke en eneste stjerne. Af alle restauranter jeg har besøgt i København har Geist været det mest skuffende.
Jomfruhummer tataren havde frysetemperatur, slimet konsistens og var smagsløs.
Kammuslingerne var kedelige og pattegrisen var tør. Alt i alt en kedelig omgang.
Vi spiste os mætte i daggammelt brændt kuvertbrød med stenhårdt smør.
Tjenerne spurgte ikke én gang ind til hvorvidt maden var god - ikke et godt tegn.
Vi undlod desserten, da retterne havde skuffet rigeligt!
Vinen var god, men man betaler også rigeligt for glassene.
Vi kommer ikke igen.
David G. Jensen
Virkelig lækker oplevelse og fantastisk betjening
Carsten Dyhr
Klasse spisested med omfattende vinkort. Vi er mest til små retter, så man kan opleve flere forskellige kreationer fra køkkenet. Vi (2) bestilte hver forskellige retter som vi så delte, og kom derfor godt rundt på menukortet. Tre varianter til hver person og en fjerde til dessert - og så er man også mæt. Sammensætningen af retterne ser simpel ud, men når man tager sig tid til at smage kommer de specielle smagstoner frem - præcis som når man får et godt glas rødvin med en god lang eftersmag. Så man skal tage sig god tid til at lede efter de forskellige smagsnoter og man får en stor oplevelse. Tak for mad🎯
An error has occurred! Please try again in a few minutes