#}
Sluurpy > Restauranter i København > Café Det Vide Hus

Café Det Vide Hus - København - Fotoalbum

Bedste varme cacao /chokolade I byen og fantastiske surdejsboller + andre lækkerier bla. Dirty brownie 😍
Den absolut uundværlige café i hjertet af København. Bedste kaffe, lækreste smoothies og behagelig ste betjening. Åben igen HURRA !
Dejlig, hyggelig lille café med drøngod kaffe og fantastisk lækre avocado-madder på ristet rugbrød. Cro-sandwichen var desværre udsolgt, men lød også god. Gode størrelser og rimelige priser på både kaffe, te og juice. Har ikke prøvet deres pindis, men de ser også helt enormt gode ud.
Københavns ubetinget hyggeligste café
Den bedste café jeg til dato har besøgt! Kaffen er eminent. I samarbejde med kollektivet, i øjeblikket Koppi og April-Coffee med en regelmæssig udskiftning og udvælgelse af bønner, kan jeg roligt sige at caféen har det bedste udvalg af bønner i byen(som jeg er stødt på...)! Kæmpe fan af servicen og
Super sted med god kaffe og fantastiske hjemmelavede is. Desværre ligger stedet i skygge det meste af dagen - havde det ikke været tilfældet, så havde det været byens mest populære.
Når man bestiller en sandwich får man en croissant med pålæg. Det kunne godt være præciseret lidt mere. Ellers fint sted.
Et af Københavns allerbedste kaffe steder. Også lækre smoothies og hjemmelavede is. Mange af byens foodies, kendisser og mest kendte kokke drikker deres kaffe her.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures