#}
Sluurpy > Restauranter i København > Olsnedkeren

Olsnedkeren - København - Fotoalbum

Ølsmagningen var en enorm skuffelse. Værten vidste intet om øl overhovedet, kun lidt om de 7 vi skulle smage. Øllene var alt for små, ekstremt flade, og knap nok velsmagende. Rummet var slidt og ikke hyggeligt. Hele gruppen gik derfra meget nedslåede.
Ølsmagningen er en rigtig god oplevelse! Man smager forskellige øl og hører historie om hver af dem. Hvis man kan lide øl er det her klart et besøg værd!
En behagelig hyggelig bar, med de gode klassikere brygget til baren. Er stadig af den gamle skole, og kan anbefales hvis du er lidt træt af pomp og pragt der er i de store brewpubs
Dejlig øl, men bartenderen var lidt uengageret
Jeg besøgte Ølsnedkeren en Torsdag aften, i slutningen af efteråret, med to kammerater. Ølsnedkeren er en hyggelig bar, med et fint udvalg af øl og en indretning der giver navnet merit, med massere af træ. Jeg har besøgt Ølsnedkeren flere gsnge, så jeg kan bemærke at der er også god plads, for en K
Hyggeligt og en masse spændende og ikke mindst gode øl på hanen 🍺🍺
Her får man godt, hjemmebrygget øl med kyndig vejledning af den venlige bartender.
Et besøg hos Ølsnedkeren er altid en stor fornøjelse! Både p.g.a. deres skiftende, spændende øl og deres rigtig søde ansatte! Når man snakker med "betjeningen" er man ikke i tvivl om at det at arbejde på Ølsnedkeren er langt mere end et arbejde! Dette bidrager også til den gode stemning på steder!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures