Sluurpy > Restauranter i København > Ferment

Anmeldelser Ferment - København

Niels Kristensen
Hos Ferment i Studiestræde 18 finder du noget helt unikt til dine smagsløg. På en sommeraften besøgte vi Peter i restauranten, hvor vi fik serveret husets tasting menu med tilhørende vine. Alle retterne bød på en fantastisk og nøje komponeret smagssammensætning, et klart kendetegn for Ferment. Så er du til hyggelige omgivelser, fabelagtig mad og flot keramik, så book en aften på Ferment. Vi glæder os allerede til næste visit!
Anders Lynge Damsgaard
Maden var OK og betjeningen var god. Go service ifht ombooking af bord i forbindelse med Dining Week
Louis Kynd
Man kan ikke kalder deres nudelsuppe for ramen. Det var en kedelig bouillon suppe med to tørre stykker svinekød. Forventede ikke så lav kvalitet da jeg så billederne og anmeldelserne
Lasse Baagøe
Maden var ganske udmærket og serveringen venlig og rar
Coco Loco
En interessant restaurant, meget lille og hyggelig med en god atmosfære. Fik en rigtig god omgang ramen, helt sikkert et besøg værd, hvis du er til autentisk mad. Priserne er meget fair vil jeg mene.
Stine Lytje
Kedelig sammen satte råvarer med nogle ugennemtænkte retter. Yderst skuffet måtte vi forlade restauranten som efter 15 minutter havde serveret halvdelen af vores tasting menu og samtidig var super sultne. Servicen var minimal og tjeneren vidste faktisk ingenting. I det mindste kunne kokken præsenterer maden, som desværre ikke havde meget smag og slet ikke asiatiske noter. Nu har vi prøvet det, men med gode anmeldelser og politikens mange stjerner føler jeg mig godt nok snydt.
Mette Pedersen
Fantastisk lille restaurant med lækker mad og god stemning
Maiken Kate Christensen
Jeg havde virkelig glædet mig til at komme på Ferment, da jeg har rejst i Japan og savner maden! Forretterne er gode, men særligt de vegetariske gyoza smager kun af gulerødder, hvilket ærgrer mig, da man kunne gøre så meget mere ud af dem, og jeg har spist mange vegetariske gyoza, både i Kina og Japan. Der går noget galt, så min makker ikke får en rigtig hovedret. Vi er i tvivl om hvem der ikke har været klar i mælet, men der er to okse tataki på menuen, både som forret og hovedret, men vi er dog sikre på at der bliver sagt ”okse tataki som hovedret”. De vil nu lave retten rigtigt (skønt!), og jeg har fået min hovedret, som er ramen, men der mangler et æg, som er ret vigtigt for retten. Jeg spørger om der ikke mangler et æg, hvortil kokken svarer ”Jo!” og vender prompte om på hælene for at gå tilbage i køkkenet, uden at sige noget om hvad der så sker. Jeg venter på min makker, da jeg ikke synes at hun skal spise alene, og jeg venter også lidt på hvad der sker med det der æg, som tydeligt mangler. Min ramen bliver koldere og koldere, hvor vi tænker at det er fordi de er ved at lave en helt ny omgang, da jeg jo er der for at spise SAMMEN med min veninde. Så får vi begge en omgang pocheret æg med katsuobushi på i en sauce på soya med beskeden ”Værsgo, det er til mens I venter”, så vi spiser det – stadig meget i tvivl om hvad der egentligt skal ske. Min makkers ret kommer, og jeg spørger til mit æg, ”men det har jeg jo fået” – jeg er nu snotforvirret. Jeg har aldrig hørt om at man kommer med en ”undskyld”-mellemret og præsenterer den sådan, hvorefter det så går op for mig at de havde tænkt at jeg skulle hælde ”mellemretten” ovenpå min ramen. Jeg synes umiddelbart at det er en fin løsning, men hvorfor siger man det så ikke, i stedet for at servere det som en anden ret. Min veninde får jo også et æg som en ”mellemret”, så hvordan i alverden skulle jeg så forstå at jeg skulle hælde min ret oveni min hovedret. Jeg har heller aldrig fået pocheret æg i ramen før, men hårdkogt æg, skåret i to halve. Det er jo også i virkeligheden ret uhørt ift. generel restaurantpraksis at man skal hælde en ret oveni en anden – det er vel lidt fornærmende nogle steder. Min ramen er nu kold og æg-løs, men jeg spiser det der stadig er godt, men det var en lidt øv-oplevelse. Jeg ved ikke om det var fordi det var en hverdag eller hvad der lige var, men jeg oplevede at kommunikationen var dårlig og jeg fik ikke det ud af oplevelsen, som jeg havde håbet. Jeg havde virkelig glædet mig, og jeg vil da også gerne give dem et forsøg mere, men det bliver ikke sådan lige med det samme, for jeg synes at det var noget rod. Jeg fik ikke lov til at se det, som jeg havde hørt, at restauranten kunne, og min veninde sad også tilbage og var lidt småflov over at hun havde foreslået det. Det kan godt være at jeg skulle have ”slået i bordet” ift. forvirringen og den kolde ramen, men et allerede dårligt restaurantbesøg bliver ikke bedre af at man skal til at diskutere med personalet. De skal have credit for at gøre noget for det japanske køkken og der var glimtvis noget i maden, der kunne være godt, men jeg manglede noget smag – mit besøg var bare noget miskmask.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review