#}
Sluurpy > Restauranter i København > Ved Kajen

Ved Kajen - København - Fotoalbum

Vi besøgte “Ved Kajen” lørdag den 12.3.22. 4 voksne spiste frokost der og nød forårssolen. Efter frokosten fik vi 4 irish coffee. Efterfølgende ville vi gerne bestille yderligere - det kunne vi ikke få lov til, fordi vi havde “siddet der” i en time og de ville have nye spisende gæster ind. Tjeneren
Surt personale der ikke er særlig service orienteret. Der var ingen varm eller personlig velkomst, men nogle tjenere der var uden mimik og gav en følelsen af ikke og være velkommen, men mere i vejen. Vi vil næste gang gå uden om, og prøve en af de andre mulige steder i Nyhavn.
Dejlig mad og EMINENT betjening af verdens sødeste tjener. Vi fik en frokost fiske platte med øl og snaps. Hyggelig og dejlig oplevelse.
Jeg ved godt det er svært at skaffe personale, men så hellere undvære. Vi kom forbi på et stille tidspunkt søndag eftermiddag, bestilte gløgg og æbleskiver, efter at have viftet lidt med hænderne i 5 min. Gløggen dukkede op, vi spurgte efter æbleskiverne. "De kommer senere" Det må man sige, først bl
Det var ok
God og venlig betjening og så er maden altid super👍
Hyggeligt sted ud til Nyhavn, prisen på maden taget i betragtning til beliggenheden. Er det en ok pris. Maden var lækker og veltilberedt.
Fin og lækker mad, til ok priser. Der blev dog ikke spurgt efter coronapas trods vi spiste inde, men måske de "glemte" det.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures