Sluurpy > Restauranter i København > Cafe Pelikan

Anmeldelser Cafe Pelikan - København

Jørgen Pedersen
Lille café hvor man kan sidde inde som ude. Det er klassisk café-mad der præger menukortet a la burgere, diverse wokretter, sandwiches mm. Priserne er gennemsnitlige og det samme er maden. Da vi var derinde, bestilte vi en Pelikan burger, Pelikanens bøfsandwich, en Tropical Morning smoothie samt en Roger Rabbit juice. Der fulgte pomfritter med til både burger og bøfsandwich. Efter min smag, havde bøffen fået så rigeligt og vil kalde den tør (men ikke som en god vin). Min afgørelse af Café Pelikan er, at det endnu et sted som serverer det samme cafémad man får masser af steder i København. De følger dog en smule med tidens trend med fokus på ingefær, aioli og har enkelte veggie retter på menukortet.
Lone Tingskou
Vi spiste brunch og maden var fin. Kaffen var dog ret tynd og vi skulle betale kr.4,- ekstra for et shot mere. Vi endte med at have tripple shot i og jeg tror, at det er kaffens kvalitet, der er dårlig. Derudover betalte vi kr.10,- for ketchup til æg, pølser og bacon og det har jeg aldrig oplevet at skulle gøre. Det synes jeg er meget fedet og det ville klæde jer, at det følger gratis med.
Christina Meulengrath
Vi ringede og bestilte to gange mad. En wok og en burger (uden løg og tomat) til afhentning. 20 min sagde de i telefonen. Vi var der præcis efter 20 min. Maden var ikke klar og der ville nok lige gå 10 min mere. Efter 15 min rykkede vi for maden. Efter 20 (!) min EKSTRA fik vi vores mad. Wok var ok men burger var MED løg og tomat, brød og burger var koldt og kedelig. Desværre ikke første gang vi har oplevet ekstra lang ventetid her, ved bestilt over telefon. Skidt skidt skidt. Vi kommer helt sikkert ikke igen!
Heidi Lykke Fischer
Vi var 7 personer til frokost. Betjeningen var fin og servitricen sød, men det gjorde desværre ikke madoplevelsen bedre. Vi bestilte alle burgere med et par variationer jfr. kortet, men fælles for dem alle var bøffen bar præg af at være genopvarmet og kold indeni. Baconen var smagsløst og bestemt heller ikke friskt. Man hørte mest microovnens låge smække i og blive åbnet, mens man sad der. Fyldet bestod af et salatblad, lidt trist guacamole, og et par grøntsager. Brødet var ikke noget at skrive hjem om og fleres var småtørt og brændt. Det var faktisk lidt trist det hele og det eneste der var bare middelmådigt og nogenlunde ok var fritterne. Vi ærgede os egentlig over det var der vi havde valgt at sætte vores voksne børn i stævne på en kold lørdag og ville ønske vi var blevet stående i kø i den bidende kulde og ventet på et bord på Mad og Kaffe tæt på. Øv. Jeg er sikker på det kan gøres meget bedre af café pelikan og jeg ville virkelig ønske jeg havde noget mere ros tilovers.
Jane Hauerberg
Første besøg på Cafe Pelikan startede godt ud med god service, og god mad til prisen, så intet at sætte en finger på der. Da vi efterfølgende sidder og snakker kan vi lige pludselig lugte cigaret røg, og efter et hurtigt kig rundt, ser vi at cafeen er omdannet til rygerlounge! At man ikke på nogen måde bliver varskoet om at der må ryges indenfor, fik hele vores besøg til at falde til jorden med et brag. Da vi er astmatikere, fik vi lynhurtigt betalt og forlod stedet dybt skuffede! Planen om genbesøg, har vi derfor skrottet :-(
Soren Betak
Der er ganske enkelt INGEN, der kan grille en steak bedre en chefen på Pelikanen. Altid tilberedt perfekt, uanset om du er til medium, medium rare eller bleu. Dejlig mad, god betjening og yderst rimelige priser. Kan varmt anbefales!
Daniel Fladmose
Skøn café! Dejligt personale og gode drikke og spiser. Desværre spiller de meget høj musik indendørs, det kan godt forstyrre mig lidt, hvis man vil læse en bog i dagtimerne. Der ryger massivt ved indgangen og røgen trænger sommetider ind i caféen, det er lidt dumt. Jeg håber også, de finder en bedre måde at udlufte. Men helt klart områdets bedste café.
Michelle Kimi Steffens
Altid fantastisk mad, service og god stemning. Det er en fornøjelse at komme et sted, hvor man omgående føles som familie og hvor folk altid smiler. Juicy Juice all the way ❤️
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review