#}
Sluurpy > Restauranter i København > Southern Cross Pub

Southern Cross Pub - København - Fotoalbum

Uhøjtidelig, venlig og international stemning med masser af sport. Fed base for bl.a. Liverpool og Arsenal fans.
Er man til holdsport på tv er Southern Cross STEDET hvor sportsentusiaster kan mødes over et rigt udvalg af forskellige drikkevarer. Stedet er tilholdssted for fans af flere forskellige engelske fodboldklubber.
Ok sted
Temperaturen på overetagen er så varm at den kolde øl man betaler dyrt for, bliver varm før man når til sin plads. T-shirten bliver våd af sved mens du ser fodbold på en TV-skærm, der går i sort hvert tredje minut. Så hvis du har lyst til at sidde i 60 grader og drikke varm øl mens du ser fodbold p
Lille godt værtshus 🥳
Meget fint de har to for en hver fredag, men når der er 1/3 tilbage i flaskerne så er der desværre ikke nok til at servere to for en men de kan stadig tage fuld pris og diskutere om det er fair oven i... Tag den store krave på hvis du ikke kommer tidligt... ;)
Super fed bar med hyggelig stemning, dog tæller det en smule ned når man vinder 2 øl i dart og ham som skulle købe dem bliver smidt ud mens man er på lokum... Derudover tæller det kraftigt nedaf at de ikke holder med nogle ordentlige fodboldhold
Det er god stemning, når der spilles engelsk klub fodbold. Men så er det også ret trængt og man skal komme i god tid for at kunne sidde ned.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures