Sluurpy > Restauranter i København > Kaffestuen Vesterbro

Anmeldelser Kaffestuen Vesterbro - København

Bülent Erbas
Beklageligvis en kæmpe skuffelse. Vi er sultne og googler “brunch” og Kaffestuen Vesterbro dukker op med 4,5 stjerner ud af 5 og vi tænker Jubiii. Dog må vi erkende prisen for en Luxus brunch til 159 kr. slet ikke er i nærheden af den beskrivelse og kvalitet man forventer. Ekstrem langsom betjening, og 2 skiver ost, frossent brød, som er blevet opvarmet, smør og marmelade i små brikker, udtørret frugt og pasta og røræg med skaller i…. Beklager men vi lad maden ligge og kunne simpelthen ikke få os selv til at nyde det. Man forventer en oplevelse for den pris. Absolut no-go. Ejeren får min ærlige feedback, men i stedet for at høre på den vælger han at tage maden og nærmest “kyle os ud” og beder os om ikke at komme tilbage. Der kommer vi aldrig igen. Øv.
Daniel Søgaard
Super sted med god brunch. Noget af det, kunne godt bruge salt XD
bsandersen20
Ventede 1,5 time på et styk brød og noget æg, da vi spurgte om de havde modtaget vores ordre sagde de ja og at det ville komme med det samme Vi ventede yderlig 30min på det Vil ikke anbefale det her sted, kaffen er god med servicen er det værste jeg nogensinde har oplevet
Philip Larsen
Maden var simpelthen bare kedelig brødet var købt deres såkaldte friske frugt i deres shakes var fra frost og kaffen var kedelig kommer aldrig igen og håber ikke at nogle andre gør.
Bibi Rose
Frygtelig brunch - udpint, tørt, gummiagtig og meget mangelfuldt i forhold til, hvad der reklameredes med. Kaffen kom - efter at vi havde måtte rykke for den og forlængst var færdige med at spise ( hvilket vi var, da vi havde taget en enkelt bid af det hele ) - udrikkelig stærk, uden hverken sukker eller mælk, som vi også måtte rykke for 🙄 Det slog os at duften af mad var ikke-eksisterende, hvilket senere gav god mening, da vi smagte den 🤮 Hvis det ikke var fordi, vi havde et gavekort, som blev afleveret ved ankomsten, ville vi have ladet maden gå ud igen - uden at betale. Kommer der ALDRIG mere.
Daniella Christensen Saviour
Havde købt to værdibeviser på Downtown til brunchbuffet og er da taknemmelig for at jeg gjorde det og ikke betalte fuld pris. Mange små og store mangler som samlet set ikke giver et godt indtryk. Første ting var, at bordet ikke var tørret af da vi blev tilbudt det - og man gjorde ikke mine til at gøre det. De varme ting som pølser, røræg osv var kun holdt varme vha stearinlys, så det meste var lunkent. Der var to slags brød - kedeligt rugbrød og helt almindeligt franskbrød med birkes - men ingen smør og intet at komme på pandekagerne. Der var stillet handsker og sprit op ved buffeten, men til gengæld skulle tallerkenen genbruges. Kunne nævne flere ting. Oven i det lod det ikke til, at personalet var særlig obs på at være servicemindede eller holde øje med at holde stedet rent og pænt. De sad enda ude ved et af bordene og spiste morgenmad alle 3 hvilket efter min mening er meget dårlig stil; dette bør foregå i køkkenet eller baglokalet. Jeg regner ikke med at komme igen.
Pia Hasbjoern
God brunch tallerken med dejlig frisk mad. Hyggelig café og god venlig service Grunden til at den ikke får 5 stjerner er brødet. Jeg kan bare bedre lide noget godt groft brød, fremfor alm franskbrød og rugbrød uden kerner.
Simon Hermansen
44 kr. for en meget dårlig automat-"cappuccino". Normalt er der god kaffe her, men ikke i dag åbenbart.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review