Joy Rappenborg
Helt unik atmosfære. Maden er en fryd for ganen. Vi fik en set menu med tilhørende vin menu og det kan helt sikkert anbefales, det var uovertruffen. Betjeningen er helt fantastisk og de giver restauranten den unikke atmosfære de er venlige og meget opmærksomme og virker til at have en passion for fernet branca som de gerne deler med gæsterne. Vi kommer helt sikkert igen.
Helene Gyldenlund Sloth
Utrolig lækker oplevelse med klassisk god vin. Vi fik lækre madvarer og god fantastiske drikkevarer. Tartaren var dog ikke fantastisk.
Jonas Abrahamsen
Hyggeligt sted i kødbyen. Fik deres tasting menu som var lækkert setup. Forretten var klart det bedste med 5 forskellige slag kød pålæg. Lækkert mør gris til hovedret. Lidt underlig dessert som jeg tror var en basilikum creme, men smagte fint. Gode lokaler.
Jesper K
Lækker spændende mad med en passende vinmenu
God betjening og atmosfære
Tine Rasmussen
Fantastisk lækker mad, fede lokaler, god stemning og opmærksomt personale.
Anja Hjorth
Det gode først: maden var fremragende
men desværre ødelagde serveringen den gode oplevelse.
Vi havde bestilt en fast menu fra earlybird, hvor vi har bordet i 2 timer. Der gik 1time og 10min fra forretten til hovedretten kom og når vi spurgte ind til dette fik vi af vide de havde travlt og vi skulle bare vente i en lidt hård tone.
Da maden endelig kom skulle vi nærmest sluge den da vi også havde betalt for dessert og den skulle spises inden de to timer var gået.
Derudover var desserten ikke den vi havde for bestilt og betalt for men tjeneren virkede ligeglad.
Lasse Baagøe
Maden var ganske udmærket og tjenerne var flinke
Sanna Gade
Havde høje forventninger, da vi tidligere har haft en rigtig god oplevelse på restauranten. Men desværre gik vi skuffede derfra efter vores Dining Week 2020 middag. Det var virkelig en samlebåndsoplevelse. Forresten var ok, men bøffen til hovedretten var til den tørre side og desserten var virkelig sød. Ikke engang de få ribs formåede at balancere det. Dertil kom betjening som i bedste fald virkede ligeglad. Ingen præsentation af retter eller vin. Vi havde på forhånd bestilt vinmenu. Da de kom for at skænke rødvin gik det op for os der blev skænket for den forkerte (og billigere!) vinmenu. Ingen undskyldning eller det er jeg ked af, der blev bare skulet lidt og så blev den anden flaske rødvin hentet. Læg dertil at vi selv måtte bede om vandglas til den flaske San Pellegrino der jo stod på bordet på og vi gik der fra men rigtig øv fornemmelse. Virkelig ærgerlig, da min normale opfattelse af stedet er de er virkelig stolte af det, deres mad og den måde de behandler deres gæster på. Men igår virkede de bare ligeglade.
An error has occurred! Please try again in a few minutes