Sluurpy > Restauranter i København > Seoul

Anmeldelser Seoul - København

bodil jensen
Vi fejrede min mands fødselsdag hos jer i går, men gik derfra meget skuffede. Det skal først og fremmest siges at vi har nydt jeres mad mange gange i de sidste 4 år, men kvaliteten er dalet virkelig meget og jeg var helt flov over at have taget gæster med. 😟 Jeres Bimbambap var en gang udefinerbar sjask og alt for spicy. Den husker jeg som en af mine favoritter fordi risen var sprød i bunden og alle andre ingredienser friske og spændstige. Pandekagerne var IKKE pandekagerne som jeg husker dem, men hårde, friturestegte og smagsløse. En slags havde 4 stykker og en anden slags havde 7-8 stykker per portion… Hvorfor?? Risen var kold og de forskellige slags kød vi bestilte smagte alle af det samme og var virkelig fedtet. Ingen kunne fortælle os forskellen på de forskellige dips og de smagte meget af det samme. Drikkevarerne er desuden ALT for dyre! Jeg ved ikke lige hvad der er sket, måske er der skiftet ejer/kok, men vi vender nok ikke tilbage lige med det samme og vi afsluttede desværre fødselsdagen triste og skuffede.
Stine Hansen
Maden manglede smag og flere friske råvarer. Alt kødet smagte af samme marinade, det var lidt ærligt. Det blev hurtigt meget fedtet og ikke særlig autentisk. Vi manglede også muligheden for at købe en kande vand. Drikkevarer var dyre, en dåse sodavand til 50 kroner? Og en flaske vand kostede 60 kroner... Toilettet var stoppet og meget beskidt. Mindede mest af alt om et snusket banegårdstoilet. Til gengæld var der god betjening og venligt personale. Særligt en ung fyr med tatoveringer, var meget hjælpsom og professionel.
Stefan Ravn
Det var sku lidt sørgelig. Det var ikke noget der var dissideret dårligt, mere bare sådan middelmådigt hele vejen igennem. Betjeningen var hurtig og høflig, men lidt mangelfuld, ingen forklaring og anbefalinger på retterne men i stedet instruktion på iPaden. Kødet var lidt for fedtet, og alting smagte lidt af det samme og ingenting. De marinerede radiser var nok den bedste ret. Man skal selv være over gassen, der åbenbart var ved at løbe tør, hvilket vi opdagede lidt sent, så noget af maden blev kogt frem for stegt, øv. Vi slap tæt på 600kr for to mennesker for mad, te og danskvand.
Sahar Sattari
Virkelig skuffet over maden. Det hele smagte af dåsemad. Risen var smattet og havde dårlig eftersmag og nudelsuppe smagte og lignede de færdige nuddelretter man køber til 10 kr. 900 kr lige ned i skraldespanden. Vores 2 børn spiste næsten ingenting.
Daniel Jensen
Har været her mange gange men min sidste oplevelse der var virkelig dårlig og special når man bestiller ad libitum tror man at alt er inkluderet viser sig så at der er ekstra charge på noget af kødet og det er skrevet så småt at man nærmeste skal have en loop med for at læse det. De tog også for meget for min øl
Lasse Baagøe
Hyggeligt sted med rigtig god mad og nærværende og venlig betjening. Kommer sgu gerne igen 😊
Jens Erik Olsen
Super venlig personale, der tager sig god til at os ind i konceptet, som er fantastisk hyggeligt og så er maden meget velsmagende.. Kommer helt sikkert igen.
Kamille
Jeg elsker og købe mad her fra, Det er altid lækkert og friskt 😍og personalet er altid hjælpsomme og venlige.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review