#}
Sluurpy > Restauranter i København > Hafnia Bar

Hafnia Bar - København - Fotoalbum

Stedet er rart med, hyggelig stemning og høflig betjening. MEN!!! Der reklameres med, at de har glutenfri sandwiches og det har de også, men da en glutenallergiker mødte op og ville have en sandwich var meldingen at de ikke lige kunne lave den efter foreskrifterne nu, da de havde så travlt at brøde
Her går De op i sundhed på en mere bevidst måde end jeg har oplevet andre steder. Mindst mulig brug af olie, sådan. Jeg fik en falafel burger og Oh My Ryan Gosling den er lækker. Nu jeg helt næsten slet ikke tung i maven. Jeg forholder meget kritisk når jeg spiser ude og handler ind, plus Jeg har et
Kombination af kom indenfor og slå dig ned som var du hjemme hos nogen venner og få solid nærende mad. Vild med at der i min dahl er brune ris og rå kål i samme skål. Lidt dyrt til hvad du får. Lugter desværre af cigaret røg.
Har spist på dette sted to dage i træk, fik en sandwich med falafel til frokost og en omgang brunch dagen efter. Sandwichen var lidt dyr, men den smagte rigtigt godt, så klager ikke. Brunches sad lige I skabet i forhold til pris, kvalitet og smag :)
Vildt lækker vegansk café som er indrettet hyggeligt også. De har et udsøgt udvalg af mad og er søde til at tage speciel ordre også.
Lækkert sted, med sund mad, og god service, og hvis bare er til kaffe kan man også bare nuppe sådan en.
Virkelig lækkert anrettet mad som smagte bedre end forventet. Virkelig søde og imødekommende medarbejder
Gode pokebowls!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures