#}
Sluurpy > Restauranter i København > Gonzo Café Og Spisested

Gonzo Café Og Spisested - København - Fotoalbum

Hyggelig og pænt indrettet café som jeg havde fornøjelsen af at vente over 20 min. i, på én kop kaffe.... Køkkenet havde travlt og der var en enkelt barista bag baren, som godt advarede at der desværre var lidt ventetid på kaffen. Hun skulle både tage ordre, servere og lave kaffe. Det er en skam med
Godt koncept med fælles spisning om mandagen. Hyggeligt sted og god mad til pengene 120, -
Rigtig hyggeligt sted med ild i pejsen og mange små hyggelige kroge at putte sig i. Kender ikke jeres øvrige mad. Men de brunch-ting jeg valgte, var godtnok kedelige, selvom Ideen med at man selv kan sammensætte er fin. Kaffen er heller ikke noget at råbe hurra for. Ærgerligt for der er meget hygge
Hyggeligt sted at komme ind. Men vi kom vist lige på et meget dårligt tidspunkt. En skuffelse, en af tjenere var så uhøflig og sur. Kan ikke huske jeg nogensinde har været ude for lignende.
Fantastisk lækker brunch 😄 Alt er hjemmelavet og smagt perfekt til. Helt klart et besøg værd!
Helt vildt hyggeligt sted, hylende sjov, varm og kærlig betjening. Vi kom tilfældigt forbi til en kop kaffe, men kommer helt sikkert igen! Fx til fællesspisning en mandag aften!
Hyggeligt og hjemligt, men de fleste menuer for triste og kedelige for at være prisen værd
Det var valby strand. Vandet er meget beskidt at det er utroligt at de lader folk svømme der. Ellers er det en lille strand og et godt sted for børnene hvis de skal lege. Der er masser plads til fodbold osv. Regering må prøve at rense eller fjerne al de tang og beskidt ting og sager.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures