Sluurpy > Restauranter i København > The Organic Boho

Anmeldelser The Organic Boho - København

SINOMBRE
Jeg har ikke set et så lækkert sted før i Danmark der både servere top lækkert mad og samtidig giver en rar følelse når man er i restauranten. Deres service har været fantastisk! Man bliver mødt med smil og en naturlig følelse af service. Maden gav hele oplevelsen plus point, jeg var lidt skeptisk fordi jeg ikke er vegetar men jeg må indrømme at deres Tempeh burger var langt over forventningen, det smager som det ser ud (virkelig lækkert) Jeg kan anbefale deres Mad og mindst ikke kvaliteten af stedet og service! Tak for at åbne et sådan lækkert sted, vi ses da klart igen :)
Camilla Pedersen
Vi havde glædet os til åbningen i Valby, men blev desværre skuffede.. Burgerbollerne var så tørre at man ikke kunne smage resten af indholdet og vi bestilte en Kiddi-burger til 69 kr som ikke så skyggen af grøntsager på trods af, at den er til børn! Det var en tør bolle med vegansk mayo og paneret “kylling” - that’s it? Vi kommer altså ikke igen..
nazeer hussain
Super lækkert mad og et rigtig fint sted som er familie venligt også. Service i top, maden overraskende lækkert. Jeg var helt vild med indretningen den giver en autentisk følelse af deres mad koncept! Vi ses snart igen jeg skal prøve jeres breakfast brunch :)
Kim Olsen
Dette er et nyt sted, men anmeldelser og websitet er fra afdelingen inde i København, nystartet, velsmagende, dadelkuglerne var virkeligt lækre men er ikke på menuen endnu, der var lidt personalemangel men det er jo et generelt problem. Maden kom dog overraskende hurtigt.
Louise B
Til at starte med var vi tilfredse. Det så godt og indbydende ud. Indtil vi fandt en mariehøne i vores burger, som er en parasit. Vi tog så noget af vores salat ud(vi havde allerede spist halvdelen af vores burgere). Her fandt vi yderligere 4 insekter. Så det er ikke til at sige hvor mange der har været i, og hvor mange vi allerede havde spist.. Ingen tvivl om at det er øko. Men husk da og skyld salaten. Det er da helt almindeligt at gøre.. Jeg undres virkelig. Jeg var syg resten af dagen. Vi fik dog maden uden at skulle indløse vores Tipster bevis. Men jeg er i tvivl om jeg tør komme igen.. Så spild af penge.
Line Skat Henningsen
Meget hyggeligt lille sted på Christianshavn. Rigtig lækker farverig vegansk mad, som smager vidunderligt - især chili mayoen er fremragende! 👍 Obs: Bestil bord, hvis I er mere end to personer, da stedet ikke har plads til så mange på en gang.
Silvia Stegarevic
Fra første møde med veganske Boho på Christianshavn til Østerbro og Broens Gadekøkken og nu også Grønttorvet, så har alle mine mad oplevelser været super gode og et af de mest farverige og kreative veganske steder, hvor man bliver glad i låget af maden og smagssansen forkælet 😋
Gitte L
Super lækre breakfast bowls! Store falafler med kick. God smoothie. Dog lidt svært at finde siddeplads på travle tidspunkter. Synd at de lukker så tidligt.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review