Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Ibu

Anmeldelser Restaurant Ibu - København

Lasse Baagøe
Jeg tror aldrig, jeg har været så skuffet over både restaurant og mad, som jeg var i dag. Portionerne var helt enormt små, så vi måtte på McDonalds bagefter - se billede. Det hjalp heller ikke ligefrem på humøret, at tjeneren siger ‘er I allerede færdige’ efter forretten. Så lang tid tager det altså ikke at spise fem små stykker kedelig laks. Alt i alt var det en enormt kedelig oplevelse, som jeg ellers havde glædet mig til.
Alex Andresen
Fantastisk mad til prisen (Early Bird 744 kr for 2), virkelig flot serveret, meget velsmagende, helt bestemt 5 stjerner. Jeg kan slet ikke genkende de negative anmeldelser, dem der synes at portionerne er for små må finde et sted med kartofler og sovs (er selv en voksen mand på 95 kg der godt kan tage fra). Ok, jeg går ikke proppet herfra, men når smagen er sublim, så spiser man langsomt og har ikke brug for så meget. God og personlig betjening, ok rødvin Cotes du Rhone til 400 kr.
Carsten Schwaner
Booket via Diningweek. Halvdårlig oplevelse. Alt for mørkt i lokalet som en hule. Ingen særlig smag i den lidt triste forret som var soyamarineret røget laks Måske kom den lige fra Netto ? Hovedret var en lille ca. 120gr. oksebøf til 2 personer med sesamfrø og en smule japansk dressing. Smagte ok men der var kun to bidder. Lækker lille dessert i form af frosset flødepisket banan med chokolade sovs. Desværre var vi ikke i nærheden af noget eksotisk og asiatisk. Skuffende. Vi gik sultne derfra og det varer sikkert lidt tid før vi prøver ibu igen.
Jesper Sommer
Super lækker mad med et forfriskende anderledes twist. Engageret personale der gik op i faget og leverede faglig stolthed uden at være pushy. Indretning med diske og barstole var funktionel men er ikke egnet til en hel aften. Akustikken var eneste rigtige anke - der er lidt rigeligt lydniveau når der er fuldt belagt mes gæster. Men stedet har gjord så meget de kunne for at udbedre det, med gardiner og inventar. Atmosfæren er moderne og afslappet - hvilket jeg klart selv foretrækker. Absolut et sted jeg med glæde vil gæste igen.
Erol Zekovic
Maden var generelt set god, alle fiskeretter var til fem stjerner. Især helleflynder var topklasse. Retten med svampe og lojröm manglede smag. Mad og vin var til fire stjerner. Man sidder ikke tæt, og indretningen er sort og minimal. Dog trak det enormt meget da døren blev åbnet, og man havde et gardin som vindfang, og det fangede ikke meget vind. Det koster en stjerne.
Kasper Kragh Witthoeft
Dejlig mad, velsmagende drikkevarer! G&T/drinks er i den dyre ende. Servicen var hektisk. For det meste var den venlig og uformel på den gode måde, men der var et par tidspunkter hvor den ene ikke vidste hvad den anden gjorde, f.eks. fik vi aldrig introduceret menuen før vi skulle beslutte hvad vi ville drikke. Vinmenuen, som vi så sagde ja til, indeholdte en øl, hvilket jeg er vild med, men så er det vel teknisk set ikke en vinmenu længere...?!?!
Luise Holm-Rathje
Maden var udenmærket, men den samlede oplevelse blev desværre trukket ned af den ringe service. Og så er det ærgerligt, at skulle sidde på en høj barstol uden ryglæn og indtage sit måltid side om side med sin date. Det er lidt svært, at se hinanden i øjnene og have en ordentlig samtalen på den måde. Prisen er for høj - særligt for vinkortet - ifht man får!
Bjørn Andersen
Super fed indretning og god velkomst. Maden var overordnet god - især paratha, yuzu østers og softshell crab. Det overordnede indtryk blev skæmmet lidt af en ekstremt uerfaren tjener og en bon der med 2300 DKK for to personer bare er alt, alt for meget. Maden i sig er meget fornuftigt prissat, men vinkortet er meget tungt prissat (jeg kender en af producenterne personligt, som var overrasket over niveauet). Hvis du er til en enkelt ret og vand / øl, så er der basis for en god oplevelse - ellers er der mange andre bedre oplevelser til den samme pris. Som en hyppig rejsende har jeg selv i SF og HK oplevet et lavere prisniveau.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review