Christoffer Egelund
Det var lørdag og kl. var 20 og vi skulle have noget hurtigt og lækkert at spise og tænkte at Toldboden Seaside var lige sagen, med masser af streetfood a like køkkener - bare i lidt lækre rammer, med havudsigt, borde og tjener mv. Konceptet er at man sidder på sin plads og bestiller maden fra de forskellige køkkener via en app og tjenerne bringer maden til bordet. Super ide, og vi har brugt det flere gang i hverdagen til både frokost og aftensmad og det fungerer godt, men en lørdag aften hvor der er fuld tryk, vil jeg ikke anbefale dette sted, hvis man gerne vil have en hurtigt middag. De har simpelhen ikke styr på presset når det er fuld hus, maden var voldsomt langsomt.. vores venner var over en time om at få noget sushi og en af køkkenerne var 45 min om at lave lidt stegte rejer med tilbehør. Det ente med at forbi vi har så mange ved vores bord, så spiste vi ikke sammen, da maden kom i forskellige tempoer. Vil jeg kommer igen - ja, men bare ikke fredag eller lørdag aften, når der er run på.
Mads
Fest koncept med flere køkkener og prisen passer til kvalietsniveauet hvilket vil sige mellem. For få ansatte, måtte næsten insistere på at betale, kunne have gået uden (tjener sagde at det skete også jævnligt🤷♂️🤦🏻♂️). Bestilte østers, tre for 110,- ret smagsløse men ok, findes langt bedre til prisen andre steder. Bestilte to gange fish and chips. Ene portion var dobbelt så stor som den anden 🤷♂️. Men smagte fint. Ligger lækkert og god stemning. Mellem-anbefaling herfra.
Mikio Karmann
Fedt sted med mange forskellige restauranter, god betjening og fed udsigt. Jeg kan anbefale det græske sted (Strangas) og især Project Raw 🤩
Anna Elm
Den værste restaurant oplevelse nogensinde! Ventede på at få en poke bowl i 1,5 time, og bestemte mig derefter for at få pengene tilbage og bestille noget andet fra en anden bod. Dette tog også lang tid, og da jeg spurgte ind til hvor min mad blev af, kom der et surt svar tilbage. Servicen var virkelig dårlig, og tjenerne vidste ikke hvad de skulle gøre. Endte med først at få det jeg havde bestilt efter alle var færdige med at spise. Fik desuden heller ikke pengene tilbage for den første ret jeg aldrig fik, hvilket kostede 200 kr. Ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne!
Mads Dydensborg
Maden var fin, og betjeningen venlig. Men konceptet er bare ikke mig: 7 "Street Food" boder der har fælles bordbestilling, fælles bestilling af mad, seperat bestilling af drikkevarer, og hvor man bestiller i runder, for at forsøge at få hver ret samtidig i selskabet -- hvilket iøvrigt ikke lykkedes... Og så i et enormt støjende lokale, med udsigt til lastbiler der kører frem og tilbage 2 meter foran ens vindue? Til priser der ligger på niveau eller over en bedre restaurant? Til lyden af larmende musik i et meget råt og hårdt rum?
Der er bestemt et publikum til den her slags, men det er godt nok en anstrengende måde at indtage et måltid på.
Oliver Hansen
Min bror, som desværre afgik ved døden for to dage siden, arbejdede for henholdsvis Ocean Bar og Projekt Raw.
Jeg snakkede med den ene ejer, Lasse dernede fra idag, og alt han sagde udover at være forvirret over hvem min bror var "Det er jeg ked af at høre. Farvel."
Jeg er helt med på at de skal køre en forretning, men først og fremmest skal enhver arbejdsplads anerkende og respektere både gæster og medarbejdere, Og det har Gustav og Lasse så fejlet.
Jeg sætter ikke mine ben her før der har undskyldt for deres opførsel, og ændrer deres æreskodeks.
Med venlig hilsen
Oliver
Stefan Nilsson
Udsigten over havnen i københavn, er nok deres største aktiv, for madens kvalitet lever altså ikke op til den pris man tager her (jeg spiste fish'n chips - måske noget gik galt. Min kones mad var bedre dog). Masser plads, livlig atmosfærde og ungt personale er også et plus. Virker velbesøgt og alligevel kan man få plads uden reservation.
Søren Madsen
Toldboden var engang et super fedt sted - det er Seaside Toldboden desværre ikke. Maden og servicen er desværre for ringe drenge. Håber I strammer op. Kvaliteten af maden er på ingen måder i top længere og man får ikke en god "restaurant" oplevelse. Gæsterne er der alene for udsigtens skyld. Skaldyrstårn der primært består af skalrejer og blåmuslinjer er hvad det er, at der bliver serveret gammelt brød til og ingen smør, det gør ikke oplevelsen bedre. En jordbærtærte med indtørrede jordbær til 85 kroner, der formentlig har stået i et køleskab i flere dage, det er ikke den store oplevelse. Kom nu, I kan gøre det bedre!
An error has occurred! Please try again in a few minutes