Sune Abel
Ventede ret længe på en chicken korma, der var ok...
Stedet er nusset og upersonligt.
Man kan få bedre mad og service til færre penge andre steder, men hvis intet andet er åbent, så...
Benjamin Rice
Købte to pizzaer og de var ikke særlig gode den ene pizza nr.120 var så salt at jeg måtte give op efter to stykker. Heldigvis spiser min kæreste ikke så meget så kunne spise resten af hendes pizza. Nok sidste gang vi køber pizza der da det fås bedre andre steder.
Kadir Türkyilmaz
Før har Kebabish været en af mine favoritsteder, men jeg har bemærket at kvaliteten og smagen af deres mad har været faldende. Synes ikke deres pizza er lige så sprød og lækker som før og deres Butter Chicken, som har været byens bedste i lang tid, manglede lidt smag i deres kylling.
Niclas Lilliedal
Dejligt sted med meget på menukortet. Jeg vælger som regel mixed kebab. Der får man shawarma og kyllingkebab på stor tallerken. Dertil kommer homus og 2stk pitabrød. Denne gang valgte jeg shawarma kebab da min datter var med. Hun valgte kylling og så kunne hun smage min. Har før spist deres pakistanske pizza som smagte vildt godt også. Servering er ret hurtig og priser er ret fair. 84 for kebab og det er rigeligt til at blive mæt af. Jeg spiser normalt ret meget.
Lille My “Chief”
Temmelig ringe. Personalet taler helst engelsk. Alt for meget spiskummin. Man kunne ikke smage andet. Rædsomt. Og personalet spørger ikke om alt er godt.
Ebbe Berthold
Kebabish er hvad jeg ville kalde en forstadskebab joint, hvor maden er middelmådig og grunden til at man tager derhen og spiser, er fordi der intet andet udvalg er at finde. Kebabish ligger desværre midt inde i København, hvor så mange andre steder har et niveau der er så meget højere når det kommer til maden. Dette gør at jeg ikke kan give mere end 2 stjerner til stedet, da jeg ikke ønsker at andre skal skuffes på samme måde som jeg var.
Kholud el-masri
Kebabish plejede at være mit yndlingssted indtil igår. Jeg fik en forfærdelig oplevelse. Havde bestilt butter chicken sammen med min veninde, og kort efter begynder begge vores maver at rumle højt, vi får en ekstrem oppustet mave, ondt i maven, og maven føles tung.
Var der bagepulver i? For meget majsstivelse? Eller er det hygiejnen? Jeg skal ihverfald ikke dertil igen.
niko møller
Dårlige mad og meget dyr skal aldrig spis der igen
An error has occurred! Please try again in a few minutes