Jonas Deckers
Rigtig godt til en yderst rimelig pris, kommer meget gerne igen.
Binh Thanh Mai
Udmærket mad, nogle af retterne manglede dog lidt, fx var fisken ikke krydret overhovedet. Der blev serveret et stk. brød til hver, hvor man godt kunne have serveret lidt mere, portionsstørrelserne taget i betragtning.
Det trak til gengæld ned at vores hvidvin kun havde lidt under stuetemperatur. Vi påpegede det overfor tjeneren flere gange, der først kom med en halvkølig vinkøler og dernæst isterninger. Ærgerligt når vi endte med at købe en flaske selvom det var Wine by the Glass.
Kim B
Dårlig akustik. Den ene tjener talte utroligt højt når han præsenterede maden, den anden tjener vidste intet om vinene. Kødet til hovedretten var uspiseligt sejt og vi levnede næsten det hele. Tjeneren fjernede bare tallerkener, uden at spørge om der var noget galt med det. Bedste ret var tataren og den ene af de små snacks vi bestilte oveni. Resten var ok, og hovedretten var dårlig. Der findes mange steder der er bedre til prisen
Magnus Linding Frandsen
De nye lokaler har ført til masser af larm, og maden er simpelthen ikke spændende nok. Det samme kan siges om vinmenuen á fire glas, hvilket er særligt ærgerligt, da Mes tidlig har serveret fantastiske vine. Jeg kommer ikke igen, for der er langt bedre restauranter i Kbh til den pris.
emma hansen
Egentlig meget spøjs oplevelse. Ufatteligt lille restaurant, hvilket godt kan være hyggeligt, men bordene er sat alt for tæt og akustikken er virkelig ringe. Fik lov at stå 10-15 minutter i døren og med 4 tjenere og ca 10 borde i en halvfyldt restaurant, er det måske lige 10-15 minutter for længe. Da vi kom, var der én 3 retters menu at bestille og begge borde ved siden af os var lidt over midtvejs. Efter 1 time er de to borde fyldt op på ny, men på mærkværdig vis ender vi alle tre med at blive færdige samtidigt. På et tidspunkt ventede vi altså 40 minutter mellem to retter, som altså var forudbestemt af restauranten. Det forstår jeg ikke? Tjenerne er egentlig søde, men de er ikke fagligt kompetente. Mit vinglas var møg beskidt og mit vandglas havde fået slået flere flig af ved drikkekanten. Af en underlig grund er der en lille filt-bordskåner til hver person, hvor maden stilles (??), men min var småbeskidt af karrygul, hvilket jo i sig selv er mærkeligt, da der ikke pt. serveres noget med en karrygul farve på menukortet. Maden er ok, men intet at skrive hjem om, og portionerne er vist til den lille side. På MES har de et nogenlunde vinkort og dertil er det jo mærkeligt, at man ikke bliver præsenteret for det, man skal drikke. Pluspoint for ikke at tage penge for vand. Bestilte kaffe til desserten på tjenerens opfordring, modtog den 10-15 min efter og desserten yderligere 20 minutter efter - hvor kaffen altså var kold. Gennemgående skuffende.
Michael Hellstrøm Andersen
Meget minimalistiske retter, hvor der godt kunne skrues en smule op for portionsstørrelserne. Maden er ikke afstemt umiddelbart efter årstiderne / sæsonerne. Eksempelvis optøet stenbidderrogn i maj-måned.
Personalet er dog søde og venlige.
Bettina Jensen
Maden sublim som altid, de nye lokaler træls og noget hø.
Lyd niveau for højt, man sidder alt for tæt, 1 toilet, der mangler både sæbe og rengøring. Teæn og slip er tapet fast til væggen.
Personalet super søde. Det er udelukkende lokaler der er noget møg
Lars Andersen
Helt igennem godt: Meget gennemtænkte og godt sammensatte retter. Lækker og vellykket naturvin. Super betjening.
An error has occurred! Please try again in a few minutes