#}
Sluurpy > Restauranter i København > Roberta

Roberta - København - Fotoalbum

Hyggeligt sted. God mad. Betjeningen er venlig men bærer præg af at de ikke er uddannet tjenere.
Syd- og mellemamerikansk køkken. Virkelig gode deleretter. Super sød og venlig service.
Lækker mad og meget venligt og opmærksomt personale.
Et af de nyere skud på madklubbens stamme og det rammer godt. Delevenlig mad til alle ved bordet og ikke helt forfærdelig akustik. Lur lidt på folk omkring dig inden du vælger ret, der er kæmpe forskel på mængde og lækkerhed i forhold til prisratio. Det er ærgerligt at vælge forkert der.
Sikke en skuffelse! Høflig og god betjening, men maden under al kritik. Grillet toast med gedeost, var en lille kold og uinteressant toast, osten kunne ikke smages, amarena kirsebær ok, chardonnaypickles høvlede gulerødder uden nogen smag. Glaserede revelsben med søde kartofler, pickles, red eye-gra
En hyggelig men dog forholdsvis stor restaurant i udkanten af Nørrebro, med udsigt over søerne. Betjeningen er sød og proffesionel uden at være påtrængende. Portionerne er forholdsvis store - vi gik ret mætte fra border. Belysningen noget dunkel - hvilket gjorde de farvede menukort svære at læse.
Atmosfæren og betjeningen var ok uden at være prangende. Havde umådelig meget lyst til en god bøf, så blev glad da jeg så de havde en rib-eye på kortet. Blev dog temmelig skuffet da jeg fik den serveret. Den var sådan set tilberedt fint nok, men kvaliteten af kødet var bare umanerlig kedeligt. Tror
Hyggelige lokaler, venlige og hurtige tjenere, men maden har ikke så meget med cajun og Alabama at gøre. Fine forretter (torsk og oksetartar), men hovedretten (kylling) var fed, med lidt brusk, friturestegt så de lignede McNuggets - og serveret med fritter og coleslaw.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures