Sluurpy > Restauranter i København > Krystal Sandwich

Krystal Sandwich - København - Fotoalbum

Kan ikke anbefale deres tomatsuppe. Det smager som en tomatsuppe på dåse og croutonerne dertil er af ringe kvalitet og smager dårligt. Det kunne jeg have købt i supermarkedet for under 10kr, i stedet betalte jeg 60kr.
Lækre sandwiches. Lidt dyre, men til gengæld store og med godt fyld :)
Lækker sandwich og frisk behagelig betjening! Rigtig lille hyggeligt lokale med lidt historie på væggene! Ikke noget som skiller sig ud fra de andre, men hvorfor også lave om på noget som fungere!
Super lækre vel- og frisksmurte sandwiches med masser af fyld og smag. Lynhurtig og super betjening. God stemning i butikken og god plads til at spise maden på stedet. Kan klart anbefale Krystal Sandwich. Moderate priser og fuld overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Altid friske råvarer og et smil fra serveringen 😃👍
Byens bedste sandwichbar. Der er mange sandwichbarer i København, men jeg foretrækker Krystal Sandwich. Deres mad smager bare ligeså godt eller ofte bedre end de andre steder og til samme pris. Udover det, så er servicen altid rigtig god!
Gennemsnitlig sandwich, som alle andre steder. Indholdet er også det samme som andre steder, kedeligt. Salaten virkede ikke helt frisk, kunne godt tænke mig det var noget andet end iceberg. I varmer brødet, men ikke frikadellen der skulle i? Ekspedienten var flink og imødekommende.
Fedt sted med god og hurtig service. Med menu kort på både dansk og engelsk. Gør at kunde kredsen er stor. Samt at man kan mærke når man står i kø. At det er et sted hvor man kommer igen. Kan kun anbefale dette sted på det højeste. Med 5 ekstra stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures