#}
Sluurpy > Restauranter i København > Balthazar Champagne Bar

Balthazar Champagne Bar - København - Fotoalbum

Intet mindre end fantastisk. Især deres Downton Abbey drink🤩🤩
Min absolute go-to bar I København! Lækre cocktails, god musik, mega god stemning og det sødseste personale der virkelig tager god hånd om én. Jeg vil virkelig anbefale det til alle der kan lide lækre omgivelser og lækre cocktail/champagne.
Lækkert hyggeligt sted, vi har været der hele aftener men denne gang kun for en hyggelig cocktail inden vi skulle ud at spise.. Meget behagelig personale
Hyggeligt sted med okay atmosfære og lækre cocktails. Dog kunne jeg godt ha' undværet at vores bartender blev tydeligt og højlydt irriteret/fornærmet, fordi jeg afviste hans gentagne forslag til tonic, til den g&t jeg havde bestilt.
Dårlig oplevelse, dårlig service fra start. Fik af vide om vi havde booket et bord hvilket jeg sagde nej til. Derefter fik vi af vide af hende der tog i mod os at hun skulle hente sin manager. Efter 5 min kom hun tilbage og sagde hun skulle spørge sin manager om vi ku få et bord om nogle timer !!!.
Skøn atmosfære - fantastiske drinks krydret med godt selskab. Hvad mere kan man ønske sig ?!! Syntes det er rart at der er god musik - dæmpet belysning og stemning.
Lidt for smart efter min smag. Drinkskortet kunne godt være større, men det er jo en champagnebar, og det har de massere af.
Udemærket natklub. Meget blandet landhandel af mennesker, men det er også meget skægt. Personalet er også i den gode ende.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures