Sluurpy > Restauranter i København > The Old English Pub

Anmeldelser The Old English Pub - København

Hasse Haugan
Har altid haft en god fest på Old Irish Pub. Har også været på Frederiksberg, mangler lige at prøve Damhuskroen.
Hola
Aftenen var meget hyggelig. Da mig og min ven skulle hente vores jakke tog det en halv time efter vi havde stået i kø i cirka en time. Garderobe personalet kunne ikke finde vores jakker, efter 10 min hvor vi selv måtte hoppe under bordet og finde vores egne jakker. Det resulterede i vi måtte vente 2 timer ekstra på vores tog. Hvis i skal på old irisk i København, og i har betalt for garderobe så vær forberedt på at vente 1.5 time på at få jeres jakker igen (hvis i er så heldige) ;) hvis i altså får dem? Personalet var ligeglade og synes egentlig selv det var vores eget problem vi ikke kunne finde vores jakker.
Simon Jeppesen
Hey Jeg kan virkelig ikke anbefale dette sted. Mine venner og jeg blev smidt ud uden grund pga. at dørvagten troede at vi var i ledtog med en tilfældig person. Dette gik både ud over mig, min vennegruppe og en tilfældig person der var ude for at ryge. Dybt uprofessionelt i mine øjne. Da vi så prøvede at komme ind igen truede vagten med at tilkalde politiet, på trods af at vi havde forklaret ham at der var sket en fejl, men han blev agressiv og skubbede os. Bevares, han troede at vi havde noget med en slyngel at gøre, men at man blive agressiv og råber af uskyldige kunder, det synes jeg nu er grotesk. Kan virkelig ikke anbefale dette sted, og det er de facto det absolut værste sted jeg har været!! Føj!
Eigil Lang
Grotesk behandling af mine venner af en vis dørmand ved navn Gabriel. I nattelivet skal man selvfølgelig vende sig til duften i bageriet, men håber nu, at Old Irish vil vise sig sit ansvar bevidst , da alle naturligvis kommer for at hygge sig - og lokationen taget i betragtning, er jeg sikker på, at de kan være fløjtende ligeglad med en dårlig anmeldelse - men man må vel være håbefuld.
Annemari Hansen
Stort sted. Egner sig til større selskaber, specielt om aftenen. Indretningen er enkel og måske lidt kold, men deres billige øl lokker flere ind. Et stort minus er de meget dårlige toiletforhold, som har stået på i lang tid. Få det nu fixet.
Anton Stahl
Forfærdelig oplevelse. De mistede min og samtlige andre folk’s jakker den aften, og påpeger at det på ingen måde er deres skyld. De plabrer løs på engelsk, og fatter ingenting. Jeg står med et resultat af en nederen aften da jeg har mistet min jakke, og da personalet var mere inkompetente end en sæk kartofler.
mathias rømer
Har været på old irish flere gange end jeg kan tælle men idag havde "dørmanden" fået det forkerte ben ud af sengen og ville ikke lukke mig ind, han sagde at det var på grund af min næse piercing, han lukkede dog stadig masser af kvinder ind med selv samme piercing men som om det ikke var nok så overfalder han også min ven da han stille og roligt spørger hvorfor jeg ikke er velkommen idag på trods af at have været der mange gange før.
Helene-Marie Sandberg
Det kan godt være de sælger øl til 20 kr om eftermiddagen. Men når det er dovent øl, er det lige meget. Den unge ekspeditrice anede ikke hvad jeg mente og rystede glasset febrilsk da hun forsøgte at få skum på den næste øl hun hældte op. Lige meget hjalp det på den dovne øl.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review